Hvor længe skal jeg lade min græsplæne til Top kjole, efter jeg har sat ukrudtsmiddel på det?

December 24

Hvor længe skal jeg lade min græsplæne til Top kjole, efter jeg har sat ukrudtsmiddel på det?

Top dressing forbedrer kvaliteten af din plæne ved at tilføje et fint lag af jord, typisk en blanding af lige dele af lerjord (eller fine top-jord), tørv og sand. Top dressing er gjort fra sensommeren til tidlige efterår og normalt kun en gang om året. Ukrudtsmiddel anvendes også typisk i efteråret, men også kan gøres på andre tidspunkter af året. Altid anvende ukrudtsmiddel før top dressing, ikke omvendt. Top kjole græsplænen efter ukrudtsmiddel er grundigt opløst i jorden.

Ukrudt

Ukrudt kan være en indikator for hvad vores jord kan mangle. Det er derfor ukrudt mordere og top dressing bør anvendes ryg mod ryg til at styrke og forskønne din plæne. Ukrudt mordere er designet til at dræbe ukrudt infesting din græsplæne mens græsset selv ubeskadiget. Ukrudt mordere anvendes typisk i efteråret og kan anvendes så tidligt som i September i de fleste områder. Du kan anvende et ukrudtsmiddel to gange, men tillader en uge mellem programmer. Sørg for at vandet ofte for at opløse ukrudtsmiddel i jorden.

Top Dressing

Den næste prioritet i græsplæne vedligeholdelse er at styrke græsset sig, så ukrudt vil finde din plæne et mindre sandsynlige hjem i fremtiden. Udover at stimulere nye græs vækst, top dressing bidrager til at opretholde en plan græsplæne overflade samt og forbedrer dræning. Modstandsdygtighed af plænen vil forbedre samt en lawn tolerance over for tørke. Et lag af top kjole skal være tynde, omkring 1/4 til 1/2 tommer tyk. Uanset ukrudt blev ikke dræbt efter anvendelse af et ukrudtsmiddel, vil top dressing hjælpe med at kontrollere.

Hvornår

Sørg for at tillade en til to uger mellem anvende ukrudtsmiddel og anvende en top dressing til din plæne. Denne periode vil tillade ukrudtsmiddel fuldt ud træder i kraft ved fuldstændig opløsning i jorden og det vil sørge for ukrudtet du har dræbt er virkelig gået. Top dressing fungerer som endnu et weed forebyggelsen, da det styrker græsset og producerer en tykkere pels af nye græs vinger for at forhindre ukrudt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com