Hvor længe vil polyurethan Spray skum sidst?

November 2

Hvor længe vil polyurethan Spray skum sidst?

Spray polyuretanskum er en almindelig form for isolering bruges i beboelsesejendomme. Cellerne i materialet, der indeholder en lav-ledningsevne gas, der gør skum effektiv til forebyggelse af varme fra passerer gennem det. Det kan bruges til at isolere lofter og kældre. Det er et slidstærkt materiale med stor holdbarhed.

Fordele

Sprøjtet polyurethan skum har en forholdsvis høj r-værdi blandt isoleringsmaterialer. R-værdi er enheden af et materiale modstandsdygtighed over for varme. Det beregnes ved at dividere tykkelsen på stoffet med dens varmeledningsevne. Jo højere den resulterende tal, jo bedre er stoffet som en isolator. Sprøjtet polyurethan skum har en gennemsnitlig r-værdi på mellem 7 og 8 pr. tomme. I sammenligning har glasfiber batts et gennemsnit på mellem 3,14 og 4.3, afhængigt af tætheden af batt, mens blæst i cellulose i gennemsnit mellem 3,6 og 3,9 pr. tomme. Som sprøjtes skum kommer som en væske, er det effektivt isolerende svære at nå områder og i overensstemmelse med formen af ethvert rum.

Lang levetid

Sprøjtet polyuretanskum sidst ydes for så længe som bygningen, hvor det er installeret, det ikke blive beskadiget. Fordi det er i overensstemmelse med konturerne af et område, hvor det hærder og udvider efter installation, minimerer det lufthuller, som kan trænge fugt og insekter. Dette begrænser forringelse. Rengøring og recoating skum hvert årti eller så skal sikre dets holdbarhed i bygningens levetid.

Installation

Korrekt installation af polyuretanskum er en af nøglerne til at sikre dets holdbarhed. Hvis det er installeret korrekt, vil lufthuller blive minimeret, forebygge fugt trænger skummet og nedværdigende det. Som sådan udføres spray urethan skumisolering typisk af professionelle installatører. Dog kan kompetente DIY-ers ansætte de nødvendige maskiner og installere skum selv. Det påføres med enten håndholdt sprøjtepistoler eller tryk luft maskiner. I begge tilfælde, skal beskyttende tøj og face masker bæres. Luftkanaler og ventilationskanaler skal beskyttes, således at de kan åbnes, når installationen er fuldført, og en pap barriere indstillet på tværs af døren til værelset at minimere skum at komme ind i hjemmet.

Forholdsregel

Spray polyuretanskum isolering skal være dækket med en brandsikre materiale efter installation. Det er behandlet med brandsikre kemikalier for at forhindre forbrænding, men kan ulme og udsender skadelige dampe, hvis det kommer i kontakt med åben ild. Drywall er en fælles dækker. Det kan også have en akryl eller silikone belægning anvendes for at beskytte det mod skader.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com