Hvor lang tid tager det at lægge laminatgulv?

April 26

Laminatgulve er en alternativ løsning, når du vil trægulve, men du ikke har tid eller tålmodighed til trægulve. Ifølge Mathers gulvbelægning, det ville tage dig en dag at installere laminatgulve i et værelse er 500 kvadratfod, men mængden af tid, det tager for at installere gulvet varierer afhængigt af, hvordan forberedte du er for jobbet.

Planlægning

Før du begynder at installere den laminatgulve, skal du undersøge lokalet nøje. Afgøre, om der er nogen områder af rummet, hvor det kan være vanskeligt at installere laminatet. Beslutte, hvordan du kan arbejde omkring det vanskelige område, før du selv begynde at lægge den laminatgulve. Hvis du planlægger, hvordan du vil håndtere problemområder før tid, skal du ikke stoppe installation for at beslutte hvad de skal gøre.

Din oplevelse

Hvis du har aldrig installeret et laminatgulv, kan det tage dig lidt længere tid at blive vænne til æglæggende plankerne og låsning plankerne sammen. Når du har gjort et par rækker, vil du have en bedre føler for hvor hurtigt du kan gå uden at eventuelle fejl. Skære plankerne og installere endestykker af væggene tager mest tid. Kompleksiteten af rummet kan bremse dig ned, hvis du har brug for til at gøre en masse nedskæringer for udgangen planker.

Metode til Installation

Snap og lås laminatgulve tager kortere tid for at installere end limet gulvbelægning. Laminat, der fastgøres sammen går hurtigt, men hvis du limning laminatet, du skal forberede gulvet, anvende lim og gulvbelægning. Metoden limning er messier og tager meget længere tid at fuldføre. Det er muligt, at det kunne tage dig to dage til at fuldføre et lille værelse, hvis du bruger limet laminat.

Hjælpere

Selv om du måske ønsker at gøre arbejdet selv, hjælper det hvis du har nogen at hjælpe dig. Hjælperen kan hånd du stykker af laminat, så du ikke behøver at stoppe mellem hvert stykke. Hjælperen kan hjælpe dig i vanskelige områder, der kan kræve mere end én person til at fuldføre installationen. Hjælperen kunne være den ene udskæring udgangen planker, hvis du ikke er komfortable med elværktøj eller målinger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com