Hvor lang tid tager det at lægge træ gulve i dit hjem?

January 20

Selv med alle de gulvbelægning valgmuligheder til rådighed i dag matcher intet helt udseendet og fornemmelsen af ægte trægulve. De stadig blandt de fineste gulve kan du installere-- men de er også blandt de mest komplicerede og tidskrævende. Det indebærer en masse forberedelsesarbejde, en installationsproces, der går bestyrelsen af bestyrelsen på tværs af rummet, og en afsluttende proces, der involverer masser af flyvende savsmuld og langsom-tørring kemikalier. Giv dig selv en god uge for dette projekt.

Forberedelse

Forberede floor installationsprocessen er generelt en dags arbejde i sig selv - måske en kort dag, afhængigt af tilstanden af underlag. Tage fra gulvet trim, og sørg for ikke at bryde det, så du kan genbruge det. Underlag, generelt krydsfiner, skal være flad og solid; re negle det hvis det ikke er. Når du er tilfreds med betingelsen af underlag, rulle ud gulvbelægning følte langs den længste væg, hæfte det ned med en korte pistol. Roll efterfølgende kurser, overlappende med et par inches og hæfte dem alle ned. Dække gulvet helt.

Installation

Installation af planking generelt tager fra en til to dage for en normal størrelse værelse, alt efter om der er en masse af vanskelige vinkler. Generelt, vil du lægge din Gulvbelægning fra den længste væg, at holde et 1/4-inch hul mellem brættet og væggen for at gøre det muligt for træet at udvide og ved hjælp af en geringssav for at skære endestykker. Du skal bruge din pneumatisk gulvet hæftemaskine for de fleste af installationen, rammer fyring pad med en hammer til at banke brædderne sammen og skyde i korte. Det går temmelig hurtigt. Men i starten og slutningen du skal hånd-søm gulvbrædderne fordi hæftemaskine ikke kan bruges tæt på enten væg

Efterbehandling

Slibning og efterbehandling dit nye trægulv er det mest tidskrævende del, og vil tage mindst tre eller fire dage for at give for plet og glans lag tørre. Den slibning alene (med en lejet drum sander) gør for en lang, støvet dag. Få træ helt glat, rydde op i støvet, og anvende din træ pletten med en børste. Tørre det med papirhåndklæder og lad det tørre natten over. Anvende din polyurethan gloss med en bred gulvet applikator, belægning gulvet helt. Når det tørrer til en dag, forsigtigt hånd-sand hele overfladen med 220 sandkorn sandpapir, derefter anvende en anden frakke af glans (den slibning giver den næste pels at holde). Gentag processen for mindst tre frakker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com