Hvor langt en hvilestol stol skal være fra væggen?

July 28

Hvor langt en hvilestol stol skal være fra væggen?

En hvilestol er enhver form for stol, der drives mekanisk at ændre holdninger fra en opretstående sidder en tilbagelænet stilling. Denne type stol kommer i mange stilarter, former og størrelser og hver producent har et lidt anderledes mekanisme til betjening af stolen. Nogle stole Skift stilling når den person, der sidder på stolen skifter hans vægt, andre stole bruge et håndtag eller en fjernbetjening til at betjene mekanismen. Placere denne type stol i et rum kræver planlægning og måling.

Operation

Bestemme funktionerne drift af stolen. Nogle Hvilestole omfatte funktioner såsom massage eller varme, der opererer via fjernbetjeningen paneler, der er som regel bygget-i arm af stolen. Stolen kan kræve en outlet plug inden for et par fødder af stolen og dette kan påvirke hvor og hvordan du placerer forsædet i rummet. Tilslut din stol til at gøre sikker på, at det fungerer korrekt. Det er sandsynligt, at denne type stol er tunge på grund af motoren, så ikke vil du ønsker at flytte forsædet for ofte.

Spredning

Din hvilestol tager ofte mindre fysisk plads når det er oprejst end når det er tilbagelænet. For at bestemme funktionelle størrelsen af stolen, Placer stolen parallelt med væggen. Placer den igen ben 3 fødder fra væggen. Læne sig tilbage stol til sin maksimale-åben stilling. Måle afstanden fra hovedet resten til væggen og trække denne måling fra 3 fødder. Dette er den faktiske minimumsafstand stolen kan sidde fra væggen. Men, du ønsker ikke at bruge denne måling eller stolen vil røre væggen.

Plads planlægning

Tegne en plantegning af det rum, hvor du vil placere hvilestol. Brug 1/4-inch millimeterpapir. Trække i alle væggene, døren gynger, windows, pejse, fordybninger, nicher eller andre funktioner. Bemærk placeringen af alle forretninger. Baseret på hvordan stolen fungerer, identificere de mulige placeringer af stolen. Tegne en skala boks på hver placering. Hvilestol, ikke afgøre møbler layout, fordi det ikke er det primære fokus i rummet. Layout dine møbler mod din fokale peger først og Bemærk hvilke lokationer forblive i hvilestol. Vælge de bedste beliggenhed baseret på en plantegning.

Funktion og Design

Anbring hvilestol møbler flytter puder, så du kan nemt glider hvilestol hen over gulvet. Placer møbler i rummet baseret på din plads planlægning. Find den placering, du har valgt til hvilestol og Placer det på sted. Måle fra bagsiden af benene til det nærmeste objekt eller væg. Brug måling fra afsnit 2 plus hvor mange inches du ønsker bag stolen. Hvis stolen er næste til en væg, bør dette være mindst 6 inches. Hvis der er forhæng bag stolen skal du op til 12 inches. Disse justeringer kan skubbe stolen frem ind i stuen. Prøv din valgfri positioner for at se, som er det bedste valg for din indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com