Hvor langt fra huset skal du placere en udvendig brændeovn?

March 29

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Udendørs woodstoves er normalt placeret fra 30 til 300 fødder hjemmefra med 500 fod maksimalt. Placere ovne så tæt som 3 fødder fra huset stiger røg gener-- og de tilknyttede sundhedsrisici--samt brandrisiko, men gør det muligt at opvarme luften i hjemmet direkte snarere end rørføringer i opvarmet vand. Dette forbedrer forbrændingseffektivitet og emissioner. Forgasning modeller reducere røg og er egnede tættere til huset.

Bekvemmelighed og omkostninger

Større afstand øger ubehageligheder af fodboldlandskampen ovn i dårligt vejr. Det øger installationsomkostninger, da du har brug for længere rørsystemet og skyttegrave. Fjern ovne skal bruge varmt vand metode--hvilket betyder de brænde ineffektivt og er røget. Overveje røg afdrift mod naboer og motorveje.

Bundlinjen

Kontakt producentens installationsmanual for anbefalede afstande. Overveje omkostningerne, bekvemmelighed og placeringen af andre bygninger, der skal opvarmes. Af miljømæssige årsager, placere en udvendig brændeovn så tæt på dit hus, som er praktisk og bruge en forgasning model. Kontrollere lokale og føderale brand forordninger og bygningsreglementer og Anbring aldrig tættere end 3 fødder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com