Hvor langt skal trimme tilbage en Hibiscus plante?

July 5

Hvor langt skal trimme tilbage en Hibiscus plante?

De fleste typer af hibiscus er frost-bud tropiske buske. Hårdføre hibiscus eller Rose af Sharon tåler kulden, men og er vokset som en hæk i nordlige områder af USA. Du kan trimme alle hibiscus temmelig alvorligt.

Tropiske Hibiscus

Du kan trimme en tropiske hibiscus til en størrelse og form, der passer til din landskab. Beskære op til en tredjedel af planten, men trimme alle skadede eller syge grene tilbage til de vigtigste stilk. Favorisere de stærkeste, største grene, og sørg for at efterlade to til tre voksende noder på hver.

Hårdføre Hibiscus

Du kan trimme off op til en tredjedel af en hårdfør hibiscus plante. Anlægget vil reagere bedst og blomstre mere den følgende sommer, hvis du forlader mindst to eller tre knudepunkter på hver gren. Disse er "bump" på plantens stængel hvor nye vækst vil opstå.

Frost-beskadiget Hibiscus

Når frost skader din hibiscus, vente til efter din sidste forår frost at skære alle berørte filialer tilbage til grøn, levende træ. Check for grønne træ ved at skrabe ud en smule af bark. Når du bestemme dets placering, trim grenen over de nærmeste node.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com