Hvor langt udvide gardinstænger ud over vinduet?

April 16

Hvor langt udvide gardinstænger ud over vinduet?

Når de beslutter, hvordan langt du udvide din gardinstænger ud over din windows, er der ingen one-size svar. Du skal henvende hvert vindue på sag for sag og overveje en række forskellige faktorer. Dit svar vil afhænge af vinduets størrelse, dets nærhed til en væg eller til andre vinduer og mæthed af dit gardiner.

I almindelighed

Når du installerer gardinstænger, hænge stangen, så strækker sig mindst 3 eller 4 inches uden for vinduet på hver side, som giver dine gardiner overlapper både vinduet og muren for at forhindre lys fra utætte i omkring den rude kanter. Hvis din windows sidder tæt sammen og der er ikke nok plads til at hænge enkelte stænger side om side, hang en lang stang på tværs af alle vinduerne på væggen.

Stabling bredde

Når du presser dine gardiner åbent, stak de"" på hver side af vinduet. "Stabling bredde" er et begreb, der anvendes i den udsmykning industri til at beskrive hvor meget rod plads skal du på hver side af dit vindue til at rumme åbne gardiner. Mens tynde, videoer, Uforet gardiner behøver ikke meget stabling bredde, tunge, fulde gardiner med generøse pleating eller indsamling vil kræve masser af stabling plads så de ikke blokerer dit vindue se selv når de er åbne. Ifølge eksperter på jern accenter, skaberne af brugerdefinerede jern gardinstænger, er en god regel at følge at bruge en stang, der er en tredjedel større end dit vindue, når giver mulighed for stabling bredde.

Smalle Vinduer

Hvis dine vinduer er smallere end du foretrækker, kan du give dem udseende af bredere windows ved hjælp af stænger, der rækker langt ud over windows' bredde. Når du åbner gardiner, stak dem, de er helt ud af vinduet, men ingen væg viser mellem vinduet og stablet forhænget, hvilket vil give den illusion, at dit vindue udvider til langt kanten af de stablede gardin.

Andre overvejelser

Vurdere hvert vindue i dit hjem individuelt ved fastsættelsen af gardin stang længde. For eksempel, hvis du har en væg af vinduer, du skal bruge en stang, der strækker sig fra den ene ende af rummet til den anden, og du kan have nogen plads på alle til stabling bredde. Hvis du hænge gardiner over en fransk dør eller glidende glasdør, mulighed for yderligere stabling bredde, så du kan skubbe gardinerne helt ud af døren til korrekt adgang til eller åbne og lukke døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com