Hvor langt væk fra huset skal du plante en Rose Bush?

March 10

Der er flere ting at overveje når beslutte, hvor at plante en rosenhækken: hvilken slags roser du skal plante; hvilken farve; hvor du skal plante dem; og hvilken slags ting du har brug for, før du går i gang. Af disse, velsagtens er den mest vigtige hvor rosenhækken bør gå. Plantning rosenbuske for tæt hus, undlade at sørge for de får tilstrækkelig sollys og sætte dem i et sted, der ikke tømme ordentligt kan alle forhindre din rosenhækken fra fuldt blomstrende.

Hvor langt afhænger af dit hus

Der er virkelig ingen magiske tal bruges til at bestemme hvor langt væk fra huset du skal plante en rosenhæk. Det afhænger helt af type hus du har. Hvis dit hus har f.eks tagskægget, undgå plantning rosenbuske nedenunder dem. Hvis ikke, roserne vil ikke få regn de skal fastholde dem. Du skal også undgå at plante en rosenhæk nær et klimaanlæg eller andet elektrisk apparat. Disse maskiner tillader ikke for luften omkring dem let cirkulere. Også, aldrig plante en rosenhæk nær en downspout. Gør det vil resultere i din roser at blive oversvømmet. Endelig overveje hvor du, dine gæster og familiemedlemmer træde i dit hjem. Placere en rosenhæk i et sted, der ser en masse trafik kan resultere i dem at blive trampet, plukkes eller ellers skadet. Det er bedre at holde dem hvor de kan blive set og beundret, men hvor de er ude af stand til at være ødelagt.

Hvor afhænger af din værftet

Perfekt placering af din rosenhækken, skal du overholde følgende instruktioner:

Plante din rosenhæk i et sted, der modtager mindst seks timer af sollys hver dag. Normalt, er østvendt bedst, fordi det giver mulighed for roser at få kræves morgen sollys, samt passende eftermiddag skygge.

Vær sikker på der er ordentlig dræning. En rosenhæk vil ikke vokse i stillestående vand. Være sikker på din rosenhæk vil dræne ordentligt, udføre følgende test: grave en 18 til 20 tommer hul hvor du vil placere rosenhæk. Fyld den med vand og Bemærk hvor lang tid det tager for at dræne. Hvis det tager mere end fem timer i området har ikke ordentlig dræning, og du skal finde et nyt sted til din rosenbusk.

Give din roser masser af plads; de vil ikke vokse, hvis de er overfyldte. Når grave hul til en rosenhæk, Sørg for at du har forladt nok plads til sin hele rodsystemet til at passe. Ved også, hvor stor den rosenhæk bliver når den modnes til undgå ikke at give det nok plads til at vokse.

Giv den frisk jord. Fordi en rosenhæk vokser bedst i frisk jord, Sørg for at fjerne planter eller rødder i dens sted før plantning.

Disse ting, og du vil være på vej til at have smukke, fuld-blomstrende rosenbuske.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com