Hvor lave jeg lave en Ice Maker?

October 11

Mange køleskabe omfatter en indbygget ice maker. Nogle is beslutningstagere kan tilgås fra uden for køleskab dør, men de fleste er interne enheder, der opretter og gemmer isen i en isspand inde i fryseren. En række problemer kan forårsage ismaskinen funktionsfejl, men om fastsættelse af enheden er ofte en enkel proces.

Instruktioner

•Gem din fryser ren og tilføje en kasse med bagepulver til fryseren til at absorbere lugte, hvis din isen smager eller lugter dårligt. Da isen lavet af din ice maker forbliver synlige i fryseren, kan det absorberer lugt af mad gemt der.

•Ændr filter i din ice maker ifølge producentens anvisninger. Den generelle proces for at ændre et filter er til at vride og trække filteret fra dens placering i ismaskinen, satte det nye filter og drej den for at låse det på plads.

•Sørg for at sikre ismaskinen er niveau, hvis det siver vand. Ifølge Appliance støtte, kan et køleskab foring Skift over tid og skubbe ismaskinen ude af trit, fører til lækager.

•Kontrollér, at linjen i fra vandkilden ikke er blokeret hvis ismaskinen ikke vil laver is. Kontrollere en blokering i linjen eller se hvis isen har dannet i røret og forhindrer vand i at passere, afbryde slangen fra bagsiden af ismaskinen med en skruenøgle og kig ind med en lommelygte.

•Shut vandforsyningen til ismaskine, Fjern anden enden af røret fra vandkilde og rense slangen ud med en slange, rør til at opløse blokeringen. Skyl glasset rent. Hvis problemet er ice blokering, skal du placere slangen i vasken, indtil isen smelter. Når røret er klar, Tilslut det og drej vandforsyningen tilbage på.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com