Hvor ligger et afløb Outlet på Bosch opvaskemaskine?

August 17

Bosch fremstiller en række af store apparater til dit køkken, herunder en indbygget opvaskemaskine. Bosch opvaskemaskine bånd ind i dit eksisterende Elforsyning, forsyning med varmt vand og affald rørsystemet. Efter vask og skyl cyklusser af maskinen er færdig, afslutter spildevand opvaskemaskine gennem et afløb outlet. At kende placeringen af afløbet outlet kan hjælpe dig med fejlfinding af potentielle opvaskemaskine dræning problemer.

Drain slangen

Bosch opvaskemaskine afløb gennem en fleksibel slange, der tilsluttes afløbsrør af din køkkenvask. Slangen tilsluttes en særlig montering på under-vask nedløbsrør afløb pumpen i opvaskemaskinen. Hvis du har en renovationsafgifter, monteret under vasken, drain slangen fra opvaskemaskinen forbinder direkte til en montering på bortskaffelse. Begge fittings på nedløbsrøret og skrald afhændelse har knock-out stik, der skal fjernes inden opvaskemaskine afløb slangetilslutning. Knock-out-stik kan fjernes med en flad skruetrækker og en hammer. Hvis stikkene ikke er fjernet, tømme opvaskemaskinen ikke.

Afløb Outlet placering

Opvaskemaskine drain slangen opretter forbindelse til en pumpe i opvaskemaskinen. Slangen udgange på bagsiden af opvaskemaskinen. En løkke i slangen skal monteres mellem 20 inches og 43 inches fra gulvet. Dette er for at holde spildevand fra opvaskemaskine fra sikkerhedskopiering i køkkenvasken. Hen til adgang den afløb outlet hvor det afslutter opvaskemaskinen, skal maskinen være gled fra dens montering under bordplade.

Elektriske forbindelser

Du skal afbryde strøm til opvaskemaskinen før du forsøger at flytte den. Slukke breaker i boksen vigtigste breaker, der styrer opvaskemaskine elektrisk kredsløb. Næste, den nederste frontpanel på forsiden af maskinen skal fjernes ved at dreje ud på fastholdelsesfaktorer skruer på hver side. Hold en no touch elektrisk tester ved siden af ledninger bag panelet at sikre elektrisk strøm er blevet slukket.

Drain slangen adgang

Åbn opvaskemaskine døren for at udsætte monteringsbeslagene. Disse vil være enten på toppen eller siderne af opvaskemaskine, afhængigt af hvilken type bordplade du har. Efter fjernelse af parenteser og fastholde skruer, kan du muligvis skub opvaskemaskine ud langt nok til at få adgang til afløb stik på bagsiden af maskinen. Hvis opvaskemaskinen ikke vil glide ud nok til at give dig adgang langt til bagsiden af maskinen, skal du afbryde de elektriske forbindelser, varmt vand levering slangen og drain slangen montering under vasken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com