Hvor lille en plads kan et varmt vand kedel passe?

July 29

Hvor lille en plads kan et varmt vand kedel passe?

Montering din vand kedel i et lille rum lyder godt på papiret, fordi det tillader du gøre god brug af dit hus plads. Men det er ikke sikkert at installere visse typer af kedler i trange, især brændstoffyrede enheder. En kedel formål er at skabe varmt vand, hvilket igen giver en husstand med plads og opvarmning af vand. Den minimale mængde plads, der kræves for en vand kedel afhænger af, hvilken type enhed, du installerer.

Konventionelle vs kombination kedler

Konventionelle kedler indslag gasfyrede jets, at opvarme en jern varmeveksler. Vandet bliver varmt, da det flyder over varmeveksleren. Også kendt som en opbevaring vandvarmer, konventionelle kedler er større end andre typer fordi de kræver en 20 - 80-gallon tank til opbevaring af vand. Konventionelle kedler er primært til rumopvarmning. Kombination kedler give rumopvarmning og instant varmt vand fra hanen igennem sin varmekredse. Rindende vand fra husets VVS-system passerer gennem spolerne, hvilket gør det unødvendigt for kombination kedler til har vandtanke. Som følge heraf kombination kedler behøver ikke så meget plads som konventionelle kedler og er nemmere at installere.

Brændstoffyrede vs elektrisk

Om en kedel er brændstoffyrede eller elektrisk bestemmer også, hvor lille en plads, en vand kedel passer. Brændstof-fyrede kedler har visse pladskravene fordi de udleder gasser. Disse typer af kedler kan ikke installeres i små rum eller værelser med brændbare genstande såsom aerosoldåser, fortynder eller benzin. Boligejere med elektriske kedler har flere muligheder for steder at installere deres kedler, fordi de ikke behøver at bekymre sig om gasser. Elektriske kedler har også højere årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFLUE) ratings. Brændstoffyrede eller elektriske kedler er enten konventionel eller kombination enheder.

Opbevaring toiletter

Ifølge East Carolina University, indelukkede er et område, der er stort nok for nogen til at arbejde, såsom at installere et varmt vand kedel, men også har begrænset transportmiddel føres ind eller ud i rummet. Lukkede rum betød også, ikke for boligejere til at arbejde for lange perioder. Et godt eksempel på et lukket rum i et hus er et lager skab. Naturgas- og oliefyrede kedler bør ikke være installeret i en opbevaring skab fordi de udsender skadelige dampe. Indelukkede er områder med mindre end 50 kubikfod af plads pr. 1.000 britiske termiske enheder pr. time udsendes fra kedlen.

Kviste

Ordentlig adgang åbning, forbindelsesveje og arbejdsrum er nødvendige, når du installerer en vand kedel i en kvist. Den internationale sammenslutning af certificeret hjem inspektører anbefaler en adgang åbning på mindst 20 inches bred og 30 inches lang, som giver mulighed for fjernelse af apparatet. Foreningen foreslår også en passage på 30 inches høj og 22 inches bred, men ikke længere end 24 fod. Arbejdsplads omkring kedlen bør være 30 inches dyb og 30 inches lang; arbejdsplads skal være placeret på den apparat service side.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com