Hvor mange Fans lige en vindue Air Conditioner?

August 18

Hvor mange Fans lige en vindue Air Conditioner?

De relative fordele ved fans og klimaanlæg varierer afhængigt af den metode, der anvendes til at bedømme dem. Den opfattede afkøling effektivitet kan variere afhængigt af, hvor tæt fan er til dig, hvilket gør dette en unøjagtig standard. Udgifter til indkøb, energiforbrug og omkostningerne til drift, dog, kan resultere i sværere numre, så du kan afgøre, hvor mange fans er lig med et vindue air condition.

Indledende omkostninger

Den gennemsnitlige pris på top fem computerrummet klimaanlæg gennemgået af Consumer Search koster $242 fra August 2011. Pris for top fem gulvet fans i gennemsnit $44. Ifølge disse tal, kan du købe ca fem eller seks fans for omkostningerne ved et vindue air condition. Bemærk, at priserne kan variere betydeligt mellem mærker--antallet af fans du kan købe for prisen på en air condition kan variere fra tre til 11, bare at vælge blandt de top fem modeller gennemgik.

Energiforbrug

Ifølge webstedet spare elektricitet bruger en mellemstore vindue aircondition ca 900 watt af elektricitet hver time. Ordet fan, på den anden side bruger generelt kun 100 watt i timen. I betragtning af disse tal, tager det ni fans til at være lig med den energi, der anvendes af en enkelt værelse klimaanlægget. Bemærk, at energiforbruget, som markedsprisen, kan variere betydeligt: stort vindue AC enheder kan bruge så meget som 1.440 watt i timen, mens mindre modeller kan komme af med bare 500.

Drift omkostninger

Den gennemsnitlige elregning i USA var 11,2 cents per kilowatt-time i februar 2011, ifølge Energy Information Administration. Omkostningerne til drift kan variere så meget som nogen af de andre tal, med elregningen varierende fra 7 cent / kWh i North Dakota til 31 cent i Hawaii. Men fordi elselskaber bill af kilowatt, fan til AC driftsomkostningerne vil være den samme som energi forbrug forholdet--således ni gulvet fans koste så meget til at køre som bare en mellemstore vindue air condition.

Den nederste linje

Ved hjælp af fans til at afkøle dit hjem er langt mere omkostningseffektive end at køre et vindue-monteret air condition, især når de overvejer deres sortiment af operationen. Et vindue AC enhed kan normalt kun cool et eller to værelser, men ni eller bare fem fans kan køle hele dit hus. Kører begge sammen kan også hjælpe dig med at spare penge. Ifølge Department of Energy, kan kører en fan lade dig øge din termostat med fire grader Fahrenheit med ingen mærkbar kølende forskel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com