Hvor mange forsænket belysning dåser anbefales per kvadratfod?

December 16

Mange husejere favoriserer forsænket belysning i moderne hjem og remodels, fordi de tager ingen visuelle eller faktiske plads, tilføjer en ren udseende til ethvert rum. Beregning af antallet af lys du har brug for er vigtig, men da de ikke let kan flyttes til nye placeringer. Elektriske forbindelser og loft isolering kan også påvirke belysning placering.

Generelle

For at bestemme dækning i kvadratfod med almindelig belysning, er grundreglen at multiplicere monteringshøjde i fødder med fire. For eksempel, kan en enkelt downlight på en 10-fods-høj loft dække ca 40 kvadratfod af plads på gulvet. En lille 5 af 8 fod skab skulle bare en forsænket lys, mens en 10 af 12 fods værelse (120 kvadratfod) ville kræve tre enheder. Til at bestemme afstanden, trække ud dækning på et værelse plan og sætte lys i midten af dækningen. Generel belysning bruges typisk baffel eller reflektor stilarter.

Opgave

Opgave belysning fokuserer strålen i områder, hvor lyset er mest brug for, sådan som på en køkken bordplade eller skrivebord. Det typisk kræver to gange lyset i almindelig brug områder og bruger reflektor stilarter. For at beregne opgave belysning ved hjælp af en lampe med en 30 graders stråle spredt, først trække højden af overflade fra loftshøjde. For eksempel, svarer en 10-fods loft minus en 3-fod-høje tabel syv. Multiplicer forskellen med tre. I dette tilfælde er syv ganges med tre lig med 21 kvadratfod af belysning dækning over overfladen. Bruge så mange lys som nødvendig for at dække bare arbejdsområder og ikke de områder, hvor folk stå eller sidde.

Accenter

Accent belysning fremhæver værelse funktioner som et maleri, skulptur eller væg niche, skabe drama i et space. Bruge så mange forsænket belysning dåser som du har objekter du ønsker at fremhæve. Forudsat at en 30-fods stråle af lys, som retningsbestemt bolde, måle afstanden mellem loftet og center for objektet. Derefter dividere resultatet med to og formere det med 1.1. For eksempel, hvis midten af et billede er 36 inches fra loftet, derefter halvdelen af 36 er lig med 18. At multiplicere 18 af 1.1 giver dig cirka 20 inches. Forsænket lys skal være installeret omkring 20 inches fra billed væglys.

Forhindringer

Loft konstruktion kan påvirke antallet og placeringen af forsænket belysning dåser. Bruge en studfinder eller banke på loftet for at finde studs, fordi lys kan kun installeres ud for eller i mellemrummene mellem studs. Vær opmærksom på udluftninger i nærheden eller på loftet fordi luftkanaler fører til disse udluftninger kan blokere installation. Vær forsigtig i hjørner og langs udvendige vægge hvor taget kan deltage i loftet. Tag spær og bjælker kan forstyrre nogen enheder. Det er en god ide at kravle ind i loftet og inspicere potentielle hindringer, før opskæring huller i loftet for belysning dåser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com