Hvor mange frakker af cementmørtel Sealer bør anvendes på fliser vægge?

August 1

En frakke er masser

De fleste injektionsmørtel fugemasser på markedet kræver kun en frakke for tilstrækkelig beskyttelse. Kan du overveje er hvilken slags sealer du bruger. Afhængig af anvendelsen af den plads, hvor du har flise, kan du gøre bedre til at bruge en sealer, der absorberer versus en, der bare frakker. Type af injektionsmørtel du bruger vil også hjælpe med at bestemme dette. Gør din forskning, før du lægger fliser vil gavne dig og dit design.

Jo mere frakker bedre

For mange mennesker, hvis en af noget er god derefter mere af at noget er bedre. Nogle mennesker anvender denne teori for at injektionsmørtel forsegling samt. Ved hjælp af mere end én frakke af fugemasse vil sandsynligvis gøre nogen skade, især hvis du er usikker, hvis du tilstrækkeligt forseglet hver injektionsmørtel linje. Det vil imidlertid kræve mere forsegling produkt og koster flere penge.

Bundlinjen

Den vigtigste regel når forsegling din injektionsmørtel er at følge fabrikantens anvisninger. Hver sealer har forskellige kvaliteter. Følge vejledningen på pakken vil sikre, at du bruger dette produkt i den bedste mulige måde. Efter forsegling injektionsmørtel, være sikker på at forsegle hvert år eller to til at sikre, at du ikke mister beskyttelsen og alle dine hårde arbejde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com