Hvor mange frakker af Finish bruges til trægulv?

January 7

Hvis der er et hjem projekt, der forvandler udseendet af et værelse mere end nogen anden, det sandsynligvis installation hardwood gulve eller lakering gamle gulve. Uanset om du er at nå til den stilfulde, moderne look af kirsebær eller den klassiske enkelhed af eg, bestemmer sealer du vælger og den dygtighed, hvormed du anvender det hvor attraktive bliver dine gulve. Antallet af frakker gør en forskel, også. Bestemme hvor mange frakker sealer du har brug for afhænger af den vare, du vælger og finish du sigter efter.

Væld af muligheder

Gammeldags lak er oliebaseret og efterlade en holdbar finish, der varmer i farven med tiden. De kan tage flere dage at anvende på grund af deres langsomme tørretid. Også langsom tørring men holdbar, efter anden verdenskrig olie-baserede urethan eller polyurethan fangere gul, hvilket resulterer i en varm glød over tid. I dag, vand-baseret fangere give endnu større holdbarhed med hurtig tørring gange og ingen farveændring. Tre eller flere frakker kan sættes ned i en enkelt eftermiddag. Gennemtrængende olier og shellak har en blød glans og er nemme at anvende, men er ikke så holdbare som andre produkter.

Et godt fundament

Gulve skal være rene og slebet til en flot finish. Eventuelle resterende olie eller dyr urin pletter vil vise gennem den færdige overflade. Hvis du plettet træ, lad det tørre natten over. Værelse, gulv, loft, vægge og træværk skal støvsuges for at gøre dem støvfri. En sticky tack klud, tilgængelige i maling midtergangen af isenkræmmer, fjerner fine støv fra støvsuges gulve. Anlagde vinduer og ventilatorer fjerne dampe og luftbårne støv fra rummet i løbet af projektet.

Lag af glans

Tre frakker sealer er normalt tilstrækkeligt for en varig og smuk finish. Du kan tilføje flere frakker for en mere holdbar, længerevarende finish, der tåler tung trafik og misbrug af børn og kæledyr. Glans fangere er mere holdbare end satin fangere. For en holdbar satin finish, bruge to frakker af glans og top den med en frakke eller to af satin. Hvis du bruger vandbaseret polyurethan, gør en flydende hærder tilsætningsstof det endnu mere holdbart. Evaluere finish, efter den tredje pels tørrer. Hvis det ikke har den glans eller dybde du ønsker, Tilføj en anden frakke eller to.

Sans for detaljer

En let slibning med 320 sandpapir eller 0000 ståluld efter hver frakke glatter uregelmæssigheder og fjerner støv og små insekter, der sad fast i finish under tørringen. Støvsuger støv og tørre gulvet med en tack klud efter hver slibning. Hvis du bruger vandbaseret polyurethan, vil de første par omgange øge træets årer. Sand som du ville gøre ved andre produkter. Vandbaseret polyurethan tørrer i 45-60 minutter, så jobbet vil stadig gå hurtigt, hvis du har brug at anvende fire eller fem frakker. Ikke sand sidste pelsen af enhver sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com