Hvor mange kvadratfod kan en 50.000-BTU Pellet komfur varme?

January 23

Hvor mange kvadratfod kan en 50.000-BTU Pellet komfur varme?

50.000-BTU pellet komfur er en kraftfuld varmeapparat, men bare hvor effektiv denne varme vil være varierer, afhængigt af hvor du bor. Jo koldere det lokale klima, jo mindre et område ovnen vil kunne varme, men en brændeovn af 50.000 BTUs bliver tilstrækkelig varme et stort rum, uanset hvad dit område.

Britisk termisk enhed

Forkortelsen BTU, bruges i magt ratings af opvarmning og køling apparater, er forkortelse for British Thermal Unit. Dette er en enhed af varmeenergi, hvoraf den ene er omtrent lig med den varme, der afgives af et køkken match eller den varme som kræves for at hæve temperaturen af en pint af vand 1 grad Fahrenheit. 50.000-BTU pellet komfur ville således teoretisk være i stand til at varme 6,250 gallons af vand af 1 grad i løbet af en time.

Temperaturforskellen

En af de vigtigste faktorer til at bestemme den ideelle muligheder for en brændeovn til at varme er temperaturforskellen. Temperaturforskellen er den laveste årlige udendørs temperatur fratrækkes den ideelle indendørs temperatur. Jo større forskel, jo mindre et område en given ovn kan varme, og omvendt-hvis den udvendige temperatur er lig med den ønskede indvendige temperatur, der er ikke behov for et varmelegeme på alle.

Den rette komfur til det rigtige område

Installation din 50.000-BTU brændeovn i et levende område af den rigtige størrelse er afgørende. Hvis huset er for stor, vil komfuret naturligt har svært ved at holde det varmt nok i vintermånederne. Omvendt, en mindre end ideel plads løber risikoen for overophedning. For at holde ovnen kører lav nok, vil du blive tvunget til at brænde det på en ulme, spild af brændstof og skabe unødvendige niveauer af forurening.

Anbefalet firkantede Footages for 50.000-BTU Pellet komfur

Hvis du bor i et forholdsvis varmt klima med en maksimal indvendig til udvendig årlige temperaturforskellen på 20 grader Fahrenheit, kan din pellet komfur varme et bemærkelsesværdigt stort område. Teoretisk, 50.000 BTUs kan varme et areal på 2.400 kvadratfod under sådanne betingelser, selv om betydelige luftcirkulation vil være forpligtet til at opretholde en permanent temperatur i hele bygningen. En 40 graders forskel reducerer området opvarmet til 1.200 kvadratfod, mens tempererede regioner med en 60-graders forskel forhindrer, at ovnen opvarmning et område større end 800 kvadratfod. Hvis du bor i en virkelig koldt placering med en forskel på 80 grader, vil ovnen kun være tilstrækkeligt for 600 kvadratfod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com