Hvor mange værelser kan en 5000 BTU klimaanlægget kølige?

September 25

Antallet af værelser til en 5.000 britiske termiske enheder (BTU)-klimaanlægget kan afkøle vil afhænge af størrelsen af værelser, placeringen af værelser i huset og hvor mange mennesker vil besætte værelser. En 5.000 BTU enhed vil normalt kun afkøle et område 100 til 150 kvadratfod.

Størrelse af værelse

Måle værelse eller værelser, som du har brug for at køle. Længden af værelse gange bredden af rummet vil give dig det samlede areal af rummet. Hvis areal er mindre end 100 kvadratfod eller mere end 150 kvadratfod, vil en 5.000 BTU air conditioner ikke køle området tilstrækkeligt.

Område placering

Hvis værelserne er beliggende på den skyggefulde side af huset, kan du reducere BTUs behov med 10 procent. Men hvis værelserne er på den solrige side af huset, skal du øge BTUs af 10 procent. For eksempel, hvis værelse eller værelser er 165 kvadratfod men er på den skyggefulde side af huset, kan du bruge en 5.000 BTU aircondition. Hvis værelse eller værelser på den solrige side af huset, kan område størrelse kun være 90 kvadratfod.

Mennesker og værelse beskrivelse

Værelser, der vil have mere end to personer i rummet på én gang vil øge BTUs behov for at køle rummet af 600 BTUs, hvorved de firkantede optagelser af værelse eller rum, hvor der en 5.000 BTU enhed kan afkøles til mindre end 150 kvadratfod. Klimaanlæg, der bruges til at køle køkkener vil øge BTUs behov for at køle området af 4.000 BTUs, hvilket betyder, at området kan du køle er mindre end 100 kvadratfod.

Forkerte værelsesstørrelser

En 5.000 BTU air condition, der bruges i et område større end 150 kvadratfod under normale forhold vil ikke køle rummet. Enheden vil køre hele tiden, at spilde energi og forlader lokalet følelsen klistret. Enheder, der bruges til cool værelser mindre end 100 kvadratfod lukkes og slukkes for at køle rummet, men vil ikke fjerne fugtigheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com