Hvor mange værfter af stof er nødvendige for at gøre en Queen Size dyne?

March 8

Hvor mange værfter af stof er nødvendige for at gøre en Queen Size dyne?

En queen size seng er 60 inches lang og 80 inches lang. Desværre er de fleste stof enten 45 eller 60 inches lang. For at gøre en queen size dyne skal du sy to eller flere længder af stof sammen. Dyner ser mærkeligt med et søm op i midten, så det er bedst at bruge en fuld bredde af stof i midten af Talsmanden og placere din sømme mod siderne.

Ved hjælp af 60-tommer-dækkende stof

To længder 60 tommer stof vil være tilstrækkeligt til at gøre en dyne. Du vil flækkes den anden længde af stof og sy det fast på siderne. To længder af stof ville have en samlet bredde på 120 tommer. Dette vil give masser af stof til 60-tommer top, 24 inches af overhæng på hver side og tre inches af sømrummene.

Beregning af samlet længde til 60-tommer-dækkende stof

Beregn længden af hver bredde ved at tilføje 24 inches for overhæng på bunden af sengen med 80 tommer længden af sengen, plus en tomme til sømrummene i alt 129 inches. To længder ville være 258 inches eller 7 og 1/6 værfter.

Ved hjælp af 44-tommer-dækkende stof

Du skal bruge tre længder af 44-tommer-dækkende stof til at gøre en queen size dyne. Tre længder af stof ville have en samlet bredde på 132 inches. Dette vil give masser af stof til 60-tommer top, 24 inches af overhæng på hver side og fire inches af sømrummene.

Beregning af samlet længde for 44-tommer bredt stof

Beregn længden af hver bredde ved at tilføje 24 inches for overhæng på bunden af sengen med 80 tommer længden af sengen, plus en tomme til sømrummene i alt 129 inches. Tre længder ville være 387 inches eller 10 3/4 værfter.

Beregning af foring stof længde

Du vil også brug for foring stof til bagsiden af Talsmanden. Beregne det beløb, du skal bruge baseret på bredden af foring stof.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com