Hvor meget afstand mellem skruer på gipsvæg stål Studs?

May 24

Metal nitter tilbyder flere fordele sammenlignet med træ pigge til vægkonstruktion. De er lettere end træ studs, hvilket gør dem nemmere at transportere og installere. Metal nitter er også varme - og insektresistente, selvom de er modtagelige for fugt. Når hænge drywall på metal nitter, bruge de anbefalede skruer til at sikre en sikker installation. Skrue afstanden til installation gipsvæg på metal nitter er den samme som for træ studs.

Skruer

Når du vedhæfter drywall til metal nitter, bruge bøde-tråd drywall skruer af i passende længde til tykkelsen af gips. De fine tråde skrue ind i metal Stud, at skabe et stramt bånd. Den skærpede spidsen af drywall skruen vil nemt trænger mest metal pigge under moderat pres. Til tykkere-gauge metal pigge er selvskærende skruer tilgængelige. Disse skruer har en skæring tip, som vil bore en pilot hul i stud for skruen og tråd til.

Loftbeslag

Skruerne støtte hele vægten af drywall monteret på lofter eller andre vandrette flader. Det er vigtigt at bruge et passende antal skruer til at bære vægten af drywall og jævnt plads skruerne for at undgå buer eller vridning. Startende fra den udvendige kant, installere skruer i hjørnerne og hver 12 inches langs omkredsen. Derefter installere skruer på 12-tommer intervaller på tværs af overfladen af drywall.

Wall Mount

De skruer, der holder drywall til lodrette flader som vægge, har meget mindre arbejde at gøre. Men på metal rammekonstruktion, drywall giver en betydelig mængde af stabilitet til udformningen. Det er vigtigt at Fastgør drywall til de metal nitter giver stivhed til væggen og forhindre buer og revner i drywall. Installere skruer i hjørnerne af drywall og med 16-tommer mellemrum langs omkredsen. Derefter installere skruer med 16-tommer intervaller på tværs af overfladen af drywall.

Skrue Installation

Når korrekt installeret, bør lederne af drywall skruer være lidt under overfladen af drywall uden at rive papiret belægning. Kører en flad murske over overfladen af drywall vil afsløre skruer, der ikke er korrekt undersænket. En metallisk "klikke" støj fra murske angiver en skruehovedet, der stikker ud over overfladen af papiret. Installere skruer for dybt vil rive papiret og reducere de skruer bedrift magt. Skrue kanoner og adaptere er tilgængelige forudindstilling til den ideelle dybde for drywall skrue installation.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com