Hvor meget afstand vil du forlade mellem stillinger når du fjerner en bærende væg?

January 21

Hvor meget afstand vil du forlade mellem stillinger når du fjerner en bærende væg?

At fjerne en væg i dit hjem kan gøre en dramatisk forskel ved at åbne op i rummet og gøre rummet synes større. Men hvis du åbner en del af en bærende væg, der er flere forholdsregler du skal tage, så du ikke forstyrrer den arkitektoniske integriteten af dit hjem. Bærende vægge Understøt vægten af den næste historie, tag og andre elementer i hjemmet. Du skal muligvis til at forlade indlæg i væggen, og afstanden mellem stolperne kan påvirke om den resterende del af væggen kan tilstrækkelig støtte belastningen.

Generelle oplysninger

Bærende vægge bidrage til at støtte et hjem; de bære og overføre en belastning mellem to punkter. De løber ofte vinkelret på gulvet bjælker. Når du fjerner en bærende væg, skal en alternativ støtte ydes til at støtte den samme belastning, som muren tidligere støttet. Antallet af stillinger, eller studs, der skal forblive installeret og afstanden mellem dem afhænger af en række faktorer, herunder belastningen, størrelsen af bjælken eller header og afstanden mellem gulvet og loftet.

Belastning

Før du tager ned en bærende væg, skal du kontakte en bygningsingeniør. En bygningsingeniør kan bestemme, hvor meget af en belastning væggen støtte, så du kan bruge en støtte stråle og holde stillinger i passende afstand fra hinanden. Tilnærmelser af levende og døde belastninger for etager og tagene er tilgængelige i tabeller, der er en del af lokale bygningsreglementer. Afhængigt af belastningen, kan fjernlys headeren eller støtte installeres til at køre bredden af åbningen. De lodrette studs, der er installeret for at støtte hovedet kan også køre afstand af sidehovedet.

Længde

Længden af del af væggen kan også påvirke den nødvendige afstand mellem indlæg. Mere hvis afstanden er bredt, du vil har brug for støtte stillinger, tættere sammen, så vægten fordeles blandt dem ligeligt. Som en generel regel, hvis du tilføjer en midlertidig mur for at støtte vægten, skal måling mellem studs 2 fødder.

Højde

Højden af rummet kan også påvirke hvor mange pigge kan du sikkert fjerne og hvor langt fra hinanden knopperne bør være. Hvis afstanden mellem loftet og gulvet i værelset er stor, mere støtte stillinger vil blive forpligtet til at distribuere vægten ligeligt, og de skal være fordelt tættere sammen, da støtten stillinger vil bære de fleste af vægten fra bunden 12 eller 16 kvadrat inches fra støtte stillinger.

Overvejelser

Du kan støtte det bærende område med andre materialer end de eksisterende studs. Bruge en midlertidig støtte væg eller gøre en bandage til at holde vægten. Disse processer tillader dig at fjerne alle knopperne i belastning bærende væg, så du kan installere en støtte stråle. Støttende kolonner kan være nødvendigt at støtte strålen, afhængig af belastningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com