Hvor meget arbejde at plante en have?

September 2

Hvor meget arbejde at plante en have?

Dagens haver tjene mange formål. Først og fremmest forskønne de værftet, at bringe farve og duft til hjemmet til at skabe en varm og indbydende miljø. Haver kan også tiltrække forskellige fugle og insekter, sommerfugle, bier og kolibrier. Herb haver er farverige og aromatiske endnu også giver friske krydderurter og krydderier. Og måske den mest givende type af haven er køkkenhave, med sit udbud af friske tomater, salat, bønner og meget mere. Før plantning din have faktor i arbejdet med både før og efter det er plantet.

Planlægning

Vælg placering til din have. Området skal få mindst seks timer i solen hver dag for de fleste planter kan trives. Der skal være passende afløb og god jord. Størrelsen af haven skal afspejle mængden tid du kan sætte i eventuel vedligeholdelse. Også skal en vandkilde som en slange bib eller regn tønde være nærliggende.

Forberede jorden

Afhængigt af hvilken type af haven du plantning, skal du ændre jorden. Tage en jordprøve til din lokale county landbruget udvidelse og få det afprøvet. Dette er en gratis service, og vil give dig alle de ændringsforslag nødvendige oplysninger. Rydde jorden for ukrudt, græs og sten før ændring af. Brug en rive til at arbejde i den foreskrevne mineraler, næringsstoffer og organisk materiale.

Hvis du vælger planter

Vælge planter, der er relevante for den specifikke sæson. Planter, der kan tåle varme og tørre forhold er bedst til sommer. Hvis du oplever milde vintre med ingen frost, planter der er kolde tolerant er bedst. Være opmærksom på størrelsen af planterne, når de modnes og vælge planter, der ikke vil overhale din have eller vokse så høje, at andre planter er skjult. Overveje mængden af pleje dine planter kræver og vælge i overensstemmelse hermed.

Køkkenhaver

Den mest tidskrævende del af vegetabilske havearbejde er at bevare planterne når grøntsagerne vises. Insekter og forskellige sygdomme kan ødelægge en afgrøde. Også kan forkert satset planter fastgøre eller lå på jorden og mug. Hvis du planlægger at oprette en køkkenhave, Forbered dig på at bruge tid på at beskytte din afgrøde.

Blomsterhaver

To typer af blomster dyrkes: stauder, der blomstrer hele året og kan leve så længe 15 år, ikke behøver at blive erstattet hver sæson. Hvis du har lidt tid til at en tendens til at dine blomster, er stauder planter for dig. Enårige, på den anden side skal blive erstattet hver sæson. Vælg blomster til din have, der er passende for den tid du kan investere.

Herb Gardens

Voksende urter er blevet en favorit havearbejde aktivitet i de sidste adskillige år. Tilføjelse af frisk basilikum, rosmarin eller persille til din mad gør hele forskellen. Herb haver er usædvanlig, idet de kan oprettes indendørs. Simpelthen placere dit anlæg af en lyskilde, som et vindue, fremmer sund vækst og nem adgang. Hvis din tid er sparsom, er urt havearbejde en god mulighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com