Hvor meget armeringsjern bruges i opbygningen af en blok væg?

January 17

Hvor meget armeringsjern bruges i opbygningen af en blok væg?

Jern forstærke bar--armeringsjern--bruges i beton konstruktion til at tilføje styrke. Beton har stor trykstyrke, evnen til at modstå pres, men meget lidt trækstyrke, evnen til at modstå bøjning. Betonblok deler denne betingelse. En betonblok væg vil støtte tunge vægte ovenfor, men det kræver styrke mod pres, der ville få det til at bøje, såsom jorden opfyldning i en kælder. Stål armeringsjern giver dette sidestøtte, fordi det vil flex og stål ikke kun modstår bøjning, men vil forsøge at vende tilbage til sin oprindelige form, hvis bøjet.

Placering

Armeringsjern er placeret i vægge både lodret og vandret, afhængigt af væggen og styrker på det. Det er typisk installeret i en støbt beton fod eller base til betonblok væg, sat ind i beton til dybden af fod og afstand, så hullerne i blokke vil gå over armeringsjern, skal sikres med konkrete injektionsmørtel.

Afstand

Afstand af armeringsjern varierer med typen af væggen og konstruktion. Betonblok kan lægges med mørtel mellem blokke eller tør-stacked og forseglet med en overflade, limning cement. Mortared blok er undertiden forstærket med vandrette armeringsjern lagt i leddene som støtte mod sideværts pres, såsom kælder opfyldning. Denne vandrette afstand vil variere, men ofte handler om alle fire kurser af blok.

Væg størrelse

Hvor meget armeringsjern bruges i nogen bestemt væg vil afhænge af den højde, længde og brug af væggen. En fritstående haven væg eller blok privatliv hegn vil kræve mindre styrke end en kælder eller anden bærende væg i et hus eller anden bygning. En 8-fods-høj væg vil selvfølgelig kræve flere armeringsjern end en 4-fods væg. Meget korte vægge, under 4 fødder og lagt med mørtel, kan ikke kræve nogen armeringsjern.

Afstand

Typisk afstand af armeringsjern i et hus mur er en bar på hvert hjørne, en på hver side af hver åbning for en dør eller vindue og barer 4 fødder fra hinanden mellem disse barer. En 20-fods-lang mur med en dør, for eksempel, vil sandsynligvis kræve otte eller ni sektioner af armeringsjern, afhængigt af placeringen af døren. Én blok leverandør anbefaler 5,3 fødder styrke pr. blok længde eller 7,5 sektioner for hver 100 kvadratfod af væggen.

Armeringsjern Type

Armeringsjern kommer i varierende længder, størrelser og stilarter. Der er monteret i hus vægge er normalt 10 til 12 fod lang, afhængigt af dybden af footings. De fleste hus vægge bruge 1/2- eller 5/8 tommer armeringsjern, men kortere vægge og dem, ikke der bærende undertiden er bygget med 3/8-inch; den mindre størrelse bruges oftest i horisontale programmer til at matche mørtelfuger. Armeringsjern kan være glat eller have ribben til bedre fastgørelse i mørtel; ribbede er mest almindelige i hjem bygning.

Koder

Kontroller altid lokale bygningsreglementer og forordninger før opførelsen af en mur. Mange bygningsreglementer vil angive, hvor meget armeringsjern er behov for et bestemt program. Huset fundament og andre vægge og fritstående vægge over 4 fod høj vil kræve byggetilladelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com