Hvor meget armeringsjern til Put i beton

September 5

Beton vises stærk udefra, men det kan være skrøbelige når hældes. Armeringsjern, også kendt som armeret stål, støtter vægten af beton og noget oven på beton. Forskellige tykkelser af armeringsjern kan bruges både vandret og lodret. Mængden af armeringsjern til brug vil afhænge af hvad du er ved at opbygge og din placering.

Armeringsjern defineret

Armeringsjern er et forkortet navn for armeret stål. Tallene på stykker af armeringsjern angiver tykkelsen af baren og styrke. Den mindste af de to tal angiver bredden på barer i ottendedele af en tomme. For eksempel, hvis tykkelse er 4, bliver armeringsjern 4/8 eller 1/2 tommer tyk. Den største af de to tal er den lønklasse, der angiver mængden af vægt i kilopounds armeringsjern kan støtte per kvadrattomme. Dette er normalt 40, 60 eller 75. Tag nummer og formere det med 1.000 at finde pounds per kvadrattomme af armeringsjern understøtter. For eksempel kan 60 grade armeringsjern, som normalt kræves i jordskælvsområder, støtte 60 x 1.000 = 60.000 pund pr. kvadrattomme.

Hvorfor bruge armeringsjern

Armeringsjern skal bruges, fordi betonen ikke støtte vægt i et enkelt område, som ville forårsage betonen til at bøje. Beton bøje ikke, det bryder. Uden armeringsjern, ville en konkret gangbro eller foundation knække under den daglige brug af mennesker går oven på den. Armeringsjern øger mængden af kraft beton kan modstå anvendt til sin længste side, som toppen af et fortov eller ansigt af en mur.

Vandrette armeringsjern beløb

Horisontalt, bruges armeringsjern i indkørsler, gangstier eller fonde. Lønklasse af armeringsjern baseret til hjemmet byggeri er typisk 40, men dette varierer på det område, du er ved at opbygge. Nogle steder kræver stærkere armeringsjern fordi betonkonstruktioner skal understøtte den overskydende vægt af sne i vinteren eller jordskælv understreger. Armeringsjern bør være mindst tre inches under toppen af betonen, ifølge "Håndværkers konstruktion Installation encyklopædi" af Stephen Diller, mfl. Hvis du overlapper armeringsjern stykker i enderne, overlap stykkerne 30 gange diameter af baren. For eksempel, hvis du har 1/2-inch-thick armeringsjern, bør stykker overlapper 15 inches. Denne dybde betyder for en typisk 4-inch-thick foundation slab eller indkørsel, du bliver nødt til at støtte armeringsjern på 1-tommer blokke før hælde beton. Binde stykker af armeringsjern sammen for at danne et gitter med 6-inch firkanter før hælde beton.

Vertikale programmer af armeringsjern

For at tilføje en betonblok væg over et fundament, skal du indsætte lodrette 1/2-tommer-tykke stykker af armeringsjern i sidefoden hver 24 inches, mens beton i bunden er våde. Hullerne i de konkrete blokke vil passe over stykker af armeringsjern. Bruge l-formet armeringsjern til det første sæt af lodrette søjler. Slips yderligere barer overlapper de første takter som du øge højden på væggen. Beton hældes senere i blok huller med stykker af lodrette armeringsjern i dem at styrke armeringsjern.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com