Hvor meget at renovere et bad?

July 18

Hvor meget at renovere et bad?

Som du udtænke en remodeling plan for ethvert badeværelse, tage hensyn til husets alder og hvor meget afkast af din investering kan forvente. Mens du kan faktor din egen personlige behov i mikset, finde ud af, hvordan man udvikler en afbalanceret plan. Du remodel at arbejde ud fra flere perspektiver. For eksempel, hvis du placerer huset på markedet, ønsker du at imponere potentielle købere med din bad makeover.

Designe ideelt

Hjem design bøger og bad remodeling magasiner er et godt udgangspunkt. Hvis du er fortrolig med vigtigste inventar, flise arbejde, farveskemaer og bad tilbehør, kan du planlægge en ideel badeværelse. Start med badet du foretrækker, selvom det er hævet over dit budget. På denne måde kan du skalere tilbage til at omfatte, hvad der er vigtigt – såsom at installere en dobbelt håndvask forfængelighed og glas brusekabine.

Fokusere på vedligeholdelse

Reparationer nødvendige står ikke til forhandling. Du bliver nødt til at erstatte gamle vandrør og afløb, for eksempel, der ikke har opgraderet i år. Planlæg at tage op gamle gulve og erstatte subflooring, der er svage. Eller købe en ny overhead udstødning fan og lys kombination, hvis den gamle fan er slidt op.

Oprette visuelle appel

Investere i visuelle skønhed. Hvis dit budget er begrænset, male alle vægge fløde og tilføje cremefarvede kroneformen på loftet, som en mulighed. Bruge hvid vinyl folie for at dække nye subflooring hvis du ikke har råd til flise. Men hvis badeværelset er en vigtigste bad i huset, installere flise på vægge og gulve til at skabe en high-end look. For at gøre dit budget, strække, hvis det er nødvendigt, købe fliser, samt lamper og reoler, på tæt-out salg.

Køb praktisk inventar

Ikke overforbrug på vigtigste inventar. Du kan købe en high-end boblebad og installere en 8-fods firkantede glas brusebad, hvis dit hus ligger i et eksklusivt kvarter. Men hvis dit hjem er en ældre mursten ranch, købe en standard badekar med vandstråler og installere en premade akryl bruser enhed. Brug nye armaturer til at give bad en ren, frisk udseende. Husk på at du ikke kan forrente din investering, hvis du installerer dyrere inventar eller faciliteter.

Indarbejde glædeligt farve

Hvert badeværelse har brug for en god farveskema. Du installere beige vinyl ark gulv og male væggene bleg taupe, kan du kan installere stark hvide træ trim med hvide vigtigste inventar for et moderne look. Et bad med hvide vægge og et gulv med sorte fliser og hvide injektionsmørtel vil se tiltalende med hvidt inventar og rød tilbehør--rød håndklæder og røde vaser for blomster. Mens god kvalitet dræn, er bøtter og brusere vigtige, det er det farveskema, giver ethvert badeværelse med "wow" faktoren.

Definere et udgangspunkt

Indstille budgettet før du starter makeover. Du kan tilbringe et par hundrede dollars eller et par tusinde, men vurdere de involverede omkostninger, så får du ingen overraskelser når du er i en remodel. Så længe du gør nødvendige reparationer--adressering lækager, for eksempel - det er bedre at tilføje frisk væg maling og helt nye håndklæder kontra ikke at gøre noget. Selvom du ikke vil sælge dit hus for fem år, ønsker du plads til at behage dig. Altid vælge et par opgraderinger hver par måneder versus ingen renoveringer. Ethvert rum kan gå ned ad bakke betydeligt over tid hvis du forsømmer pladsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com