Hvor meget billigere er en sump køler vs Central Air?

March 29

Ved vurderingen af omkostningerne ved enhver opvarmning eller køling system, overveje disse to separate faktorer: den oprindelige anskaffelsespris pris eller installation, og de langsigtede omkostninger ved drift og/eller vedligeholdelse. En fordampning, eller "sump," køligere er ofte udråbt som et billigere alternativ til centrale klimaanlæg. Afveje fordele og ulemper ved hver at afgøre, hvilket er virkelig bedre lejlighedskøb og mest effektive system til dit hjem.

Vindue-monteret fordampningsemissioner kølere

Fordampningsemissioner kølere til beboelsesformål er som regel små, vindue-monteret apparater – også kaldet "Vinduesenheder"--, som kan være installeret én til et værelse. Priserne varierer efter magt af enheden, og efter yderligere funktioner som Programmerbare termostater, timere og fjernbetjeninger. Multiplicere prisen på ét vindue enhed efter antallet af værelser du planlægger at cool for at få en idé om de samlede installationsomkostninger til hele hjemmet.

Store fordampningsemissioner kølere

Store fordampningsemissioner kølere bruge den samme teknologi som Vinduesenheder, men én enhed serverer en hele hjem. Dette sparer boligejer fra at skulle købe en separat enhed til hvert værelse. Disse enheder er langt dyrere end individuel Vinduesenheder, i gennemsnit, men de har stadig kun koster omkring halvt så meget at installere som en central klimaanlægget. Den vigtigste grund er for prisforskellen mellem disse og centrale air condition, at teknologien anvendes til fordampningsemissioner kølere er meget enklere.

Energiomkostninger

En afgørende overvejelse når vejer omkostningerne ved central air mod individuelle fordampende enheder er involveret i opererer hver energiforbrug. Store fordampningsemissioner kølere bruge ca. halvt så meget energi, i gennemsnit, som centrale air condition-enheder. For små Vinduesenheder er servicering ét rum ad gangen, beregning af energiomkostninger en smule mere vanskeligt, da beboerne kan styre når de er tændt eller slukket. I almindelighed, men selv ved hjælp af flere Vinduesenheder tendens til at være billigere end centrale klimaanlæg så længe Vinduesenheder er velholdte. Investere i enheder med programmerbare termostater, at slukker de fordampningsemissioner kølere, når værelserne til en forudbestemt, behagelig temperatur for at undgå energispild.

Vedligeholdelse

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at styre omkostningerne. Forsømme fordampningsemissioner kølere kan kompromittere deres energieffektivitet og føre til overdreven energiforbrug. Fordampningsemissioner kølere arbejde ved at passere udeluft gennem en fugtig pad, der køler og tilføjer fugt til luften; denne pad skal udskiftes regelmæssigt, for at den køligere at arbejde effektivt. For en hel-house fordampning køler, sæt af disse puder koster omkring $20-$40 pr. publikation og skal udskiftes en gang eller to gange pr. sæson. Vinduesenheder er puder meget mindre og derfor mindre dyr.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com