Hvor meget Clearance mellem en Pellet komfur snegl & slidsken?

June 22

Pilleovne brænde komprimeret træpiller i stedet for traditionelle brændstoffer som træ, naturgas eller fyringsolie. De kan producere nok varme til at varme hele dit hjem effektivt og billigt. Trods deres enkel operation, men kræver pilleovne specifikke frirum, der tillader alle deres dele, herunder snegl og sliske, til at fungere gnidningsløst.

Komponenter

Pilleovne opbevare træpiller i en tragt, hvorfra de tømme i en brand pot inde i ovnen til brænding. Den mekanisme, der flytter pellets fra tragten til komfuret består af to chutes og en snegl. En pellet komfurs snegl er en metal skaft med en flad spiral svøbt omkring det, der ligner en stor skrue. Sneglen indfanger pellets i tragten og rejser dem gennem de første chute før den tillader dem at falde i den anden sliske, som er hule og fører til brand pot.

Frirum

Spillerummet mellem sider af en pellet komfur 's sliske og snegl inde varierer fra én model til en anden. Men det er generelt bare en brøkdel af en tomme. Mellemrummet mellem snegl og tuden skal være lille nok til at forhindre pellets falder tilbage i tragten. Men skal det også være stor nok til at tillade støv fra pellets og fremmedlegemer at falde uden jamming mekanismen. Snegl og tuden, der kommer med et nyt komfur er kalibreret til at arbejde sammen, hvilket betyder, at disse frirum generelt ikke blive bekymringer for brugerne.

Potentielle problemer

Hvis spillerummet mellem en pellet komfur 's snegl og tuden er for stor, vil kun nogle af pellets nå toppen af slidsken og tømme i brand pot. Det betyder at sneglen skal køre oftere og længere tid at holde fodre komfur brændstof til at opretholde en konsekvent stuetemperatur. Hvis siderne af sneglen er for tæt på væggene i sliske, savsmuld fra pellets vil indsamle og forhindre, at sneglen dreje gnidningsløst. Dette placerer overskydende belastning på motoren og kan bremse dens bevægelse, forårsager det samme problem med brændstof levering som en regnskabsafslutning, der er for stor.

Udskiftning af dele

Hvis du skal udskifte enten snegl eller sliske for din pellet komfur, forsøge at finde en identisk erstatning fra den komfur producent. Hvis dette viser sig umuligt, mener både en ny rutschebane og en ny snegl, der er designet til at arbejde sammen. Hvis du kun vil erstatte én komponent, Sørg for at du kan se ned på sliske med snegl installeret og se lyset hele vejen rundt sneglen. Dette sikrer, at der er nok plads til snegl til at dreje frit. Placer forsamlingen i opsamlingsbeholderen eller en bunke på træpiller og drej snegl manuelt for at sikre det rejser pellets uden at tillade dem at falde tilbage gennem en alt for stor frihøjde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com