Hvor meget El bruger en Front Load vaskemaskine?

January 24

Hvor meget El bruger en Front Load vaskemaskine?

Hvis du er på udkig efter måder at spare nogle penge og hjælpe miljøet, er at gøre dit hjem mere energi effektive en win-win. En måde at tage kontrol over dine udgifter til energi er ved at skifte til en front-loading vaskemaskine. Fordi frontlæssere bruger op til 50 procent mindre energi end traditionelle maskiner, vil du spare penge og miljø.

Energiforbrug

Ifølge regeringen of South Australia bruge frontlæssere 72 til 156 kWh/år til koldt vand vask, der er faktisk mere end 44 til 132 kWh/år, som top læssemaskiner bruger.

Den energibesparelse, der front-loading maskiner tilbyder er et resultat af andre faktorer. Da front-loading maskiner bruger op til 40 procent mindre vand end top loading maskiner, de har brug for mindre varmt vand. Mindre varmt vand betyder, at din vandvarmer bruger mindre energi.

For varmt vand vasker, top læssemaskiner bruge mellem 284 og 1200 kWh/år, men front-loading maskiner bruger kun 152 til 592 kWh/år.

Ifølge Californien energi Kommissionen fjerne frontlæssere meget mere vand fra tøj i løbet af spin cyklus end traditionelle top læssemaskiner, så dit vasketøj tager mindre tid til at tørre i tørretumbleren, hvilket sparer energi.

Modificerede energi faktor

Energy Star bruger en modificeret energi faktor (MEF) til at vurdere effektiviteten af vaskemaskiner. MEF bestemmes ved at dividere den balje kapacitet i kubikfod med energiforbrug til en vask. "Energiforbrug" omfatter den energi, der er nødvendige for at betjene maskine, varme vand og tørre tøj efter vask. Vaskemaskiner skal have et MEF af 2 eller flere til at tjene udpegelse af "Energy Star" apparat.

Besparelser

Frontlæssere bruger mindre vand og mindre energi til at opvarme vand end top læssemaskiner, og dermed spare på energiomkostninger. Du vil også spare penge på tøj; fordi der er ingen omrører i en front-loading maskine, dit tøj vil forblive på udkig nye længere.

Overvejelser

Køb en maskine med en hurtigere spin cyklus vil spare endnu mere energi. Hurtigere spinning betyder dit tøj vil fastholde mindre fugt og kræver mindre energi til at tørre. Frontlæssere har spin hastigheder af 1.000 omdrejninger. eller højere; de fleste traditionelle top-loading maskiner kun spin på 600 omdrejninger.

Ifølge EPA, hvis du ikke kan skifte til en front-loading maskine nu, kan du stadig spare elektricitet ved hjælp af koldt vand til vask og skyl tøjet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com