Hvor meget El bruger et Mini Køleskab?

July 18

Hvor meget El bruger et Mini Køleskab?

Uanset om du er en boligejer, der søger for at skære ned på din elregning, eller en RV ejer søger for at finde en mini køleskab, der ikke vil overmande din generator, du har brug at vide, hvor meget elektricitet, apparaterne bruger før du køber. Nogle gange er det de mindre apparater, der kan virkelig spise i din utility budget. Bare tjek linket i afsnittet ressourcer til et diagram rating årlige anvendelse af kilowatt af nogle af dem til at se for dig selv. Heldigvis kan du finde ud af, hvor meget elektricitet, en mini køleskab bruger før du køber og med kun en time eller deromkring af forskning.

Instruktioner

•Ansigt på din lokale apparat gemme, eller gå online og finde en appliance udbyder websted, og Find afsnittet mini køleskab.

•Vælg flere modeller, der opfylder dine krav til budget og størrelse og har den stil, som du kan lide. Nedskrive deres navn og katalog numre på dit stykke papir.

•Find det lyse gule mærkat eller tag på apparatet, der har ordene "Energi Guide" trykt på den. Hvis du er online, vil for eksempel på samsclub.com, du se denne tag inkluderet med billedet af apparatet, når du vælger apparatet navn og klik på det for mere information.

•Skriv ned årligt anslåede omkostninger af apparatet og årligt skønnes kW pr. time skik ved siden af dens navn og katalog nummer på din liste.

•Sammenligning estimaterne anført for hver mini køleskab, du overvejer. Husk, at disse skøn kun og har normalt en fejlrate på af +/-5 procent, så det kunne være højere eller lavere. Hvis du planlægger at bruge køleskabet sjældent dividere (sådan som er tilfældet med en RV), de årlige skøn ved 365 og derefter 24 at komme med i timen sats. Sammenlign det med din generator output. En god referenceramme at huske er, at en regelmæssig mellemstore køleskab bruger omkring 683 kwh pr. år, hvis det kører 24 timer i døgnet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com