Hvor meget flise selvklæbende pr kvadratmeter?

April 22

Det er et nice koncept til at tænke, at henstillingerne om en taske af thinset mørtel eller container i limen er korrekte i forhold til det areal pr. container, er virkeligheden, at disse tal er skøn, ikke faktum. Givet snørklede af flise anlæg, er der flere variabler, der kan ændre tykkelsen og dermed mængden af flise lim pr. kvadratmeter.

Hak af murske

Når du læser på bagsiden af en beholder med flise limen vil du se skøn angivet af fabrikanten i forhold til hvor meget dækning, du får med denne særlige beholder ved hjælp af forskellige størrelser af trowels. Murske er den primære afgørende faktor i hvor meget selvklæbende pr kvadratmeter bruges. Disse skøn er dog kun nøjagtig, hvis alle elementer i installationen er perfekt. Hvis der er én ting, der er sandt i hjemmet byggeri, det er, at intet er hver perfekt.

Gulvet Versus væg

Fordi væg flise installerer anderledes end gulv fliser, selvom du måske har en idé hvordan meget lim, du har brug for vil baseret på størrelsen af din indskåret murske du undertiden behøver mere mudder på væggen anlæg end på gulve. Dette er at hjælpe fliserne med tyngdekraften. For eksempel, med vægge du sommetider ønsker at skimme pels væggen samt på ryggen af hver enkelte fliser før installation, som vil bruge op flere klæbemiddel.

Uoverensstemmelser i overfladen

Tilbage til, at ingen byggeprojekt er stadig perfekt, og virkeligheden i byggeri uoverensstemmelser. I forbindelse med installationen overflade er der altid spørgsmål som lav steder, høj steder, vægge, der skal bygges ud for plumb og hulrum, der skal udfyldes. Alle disse områder kræver brug af yderligere klæbemiddel. Dette er en af grundene til 15 til 20 procent ekstra materiale er altid beordret når du arbejder på hjem forbedringsprojekter.

Ru sten

Hvis du begynder at arbejde med rå sten kan du smide ud anbefalingerne på objektbeholderen klæbende, fordi sten altid kræver langt mere end hvad en indskåret murske kan give. I stedet, de klæbende behov skal anvendes baseret på hvert enkelt stykke af natursten eller rock, med mellem 1/2 tommer og 3/4 tommer LED efterladt så godt. Din bedste mulighed er i dette tilfælde at bruge et morter regnemaskine til at forsøge at anslå, hvor meget du skal muligvis.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com