Hvor meget græsafklip behøver jeg at producere orm støbegods?

May 17

Svaret på om hvor meget du skal producere orm støbegods græsafklip er: meget lidt. Afklippet græs er en grøn eller nitrogen-rige "hot" kompostering materiale, svarende til gødning eller madrester. Grøn kompost er i modsætning til brun eller kulstof-rige "koldt" kompost materialer, såsom savsmuld, papir, blade og tørret græs, bemærker den Purdue Universitet udvidelse hjemmeside.

Effekter

Afklippet græs anvendes i en høj mængde udgør en høj risiko for bagning din orme, medmindre de bruges sparsomt i tynde lag eller i en udendørs ormen bin til bevidst varme den i vinter. Som en grøn kompost materiale nedbrydes græsafklip via termofile kompostering. Varme-kærlige bakterier hæve temperaturen i kompost til 100 til 150 grader Fahrenheit, bemærker den Ohio State University udvidelse hjemmeside. Kompost orme bedre i temperaturer under 77 grader, ifølge biolog Mary Appelhof i "Orme spise min skrald," og temperaturer 90 grader og højere forårsager dem til at forsøge at flygte for at undgå at dø.

Overvejelser

Bruge græsafklip forsigtigt i en worm bin, således at brune kulstof-rige materialer overtal græsset af forholdet 30: 1. Eller kompost udklip i en udendørs kompost bin først, og bringe dem til orme, kun når de køles og tørret ud, hvilket konverterer dem til en brun materiale.

Ekspert indsigt

Undgå kompostering græsafklip er behandlet med pesticider i din orm kompost bin. De resterende effekter af pesticiderne kan sidst fra én til 12 måneder, konstaterer University of Missouri udvidelse hjemmeside.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com