Hvor meget græsfrø er behov for et Acre?

February 16

Når såning en græs eller andre store område, beregne du mængden af græsfrø behov som acre ikke pr. kvadratfod eller firkantet gård. Dog hvis græs frø pakke ikke indeholder dækning oplysninger for areal, svarer et acre til 43,560 kvadratfod eller 4,840 kvadrat yards. Adskillige faktorer påvirker mængden af græsfrø, du har brug for, herunder typen græs, spiring hastighed og tæthed ønskes.

Typer af græs

Gartnere har adskilt græsser ind i varme sæson og cool sæson arter. Enkelte arter har mange sorter, rumme forskellige vækstbetingelser, sandet jord, sommer tørke eller ekstreme vinter kolde.

Jordens temperatur

Jordens temperatur påvirker spiring sats. Hvis du er plantning på et tidspunkt, der ikke er ideelt til din type af frø, derefter justere dine beregninger for at tage hensyn til en lavere spiring sats.

Varme sæson græsser

For at beregne hvor meget du har brug for en acre af varme sæson græs frø, start med ren Live frø (PLS) diagram for sorten du er plantning. Tasker af varme sæson græsfrø indeholder bulk materiale end den levende frø. PLS diagram fortæller dig, hvilken procentdel af posen er faktisk ren levende frø. For eksempel, hvis PLS på en 100-lb. sæk er 85 procent, har så du 85 lbs. af faktiske græsfrø til udplantning. Du vil finde diagrammet udskrives på posen med græsfrø. Hvis du bestiller fra internettet, bør så oplysninger dog let tilgængelige på planteskolens hjemmeside.

Cool sæson græsser

Cool sæson græs vokse i løbet af foråret, bliver hvilende i løbet af sommeren og derefter vokse igen i løbet af efteråret. For bedste spiring, plante cool sæson græsser i tidligt forår eller først på efteråret, afhængig af arten, og når jordens temperatur over frysepunktet, men under 65 F. Beregn mængden af cool sæson græs behov med sin seeding sats, udpeget som lbs. per hektar, og om det er alle en sort (ren stand) eller en del af en blanding. Orchardgrass har f.eks en seeding sats på 6 til 10 lbs.per hektar når en del af en mix men 10-15 lbs.per acre når ren, Kentucky Department af fisk og dyreliv ressourcer.

Beregning af blandede frø krav

Hvis du beslutter at gøre dine egne brugerdefinerede blanding af frø, kan din lokale county udvidelse office give seeding satser for forskellige blandet græs hjemmehørende i dit område af landet.

Massefylde

Plantning græsfrø mere tæt end anbefale kræver en opjustering i din beregning. For eksempel, hvis du beslutter at plante 40 lbs. per hektar i stedet for de anbefalede 30 lbs., skal derefter du 25 procent mere græsfrø.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com