Hvor meget græsfrø & gødning pr Acre?

June 4

Hvor meget græsfrø & gødning pr Acre?

Gødning og græsfrø vil liste det nødvendige per hektar på posen beløb. Men, hvis du mister containeren, vil du være glad for at vide, at der er generelle retningslinjer.

Overvejelser

En tæt græs ser frodige og fuld. For meget græsfrø og græsset vil konkurrere om overlevelse og bevise langsom til at etablere og trives. Det samme er tilfældet med gødning. som mad til græs, vil ikke nok sulte jord og voksende græstørv af næringsstoffer. På den anden side kan for meget gødning resultere i brun græs, bare pletter og andre skader.

Græsfrø

Det ville være rart, hvis der var en "one size fits all" når det kommer til plantning græsfrø, men sandheden er, der er mange typer af græsser, hver med et varierende antal frø nødvendige per hektar. Mens nogle frø kan kræve så lidt som $ 175-200 lbs. pr. acre, muligvis andre 400 lbs. per hektar. Som en tommelfingerregel, angiver planlægger at bruge 350 lbs. per hektar, som professionelle gør, Greg Pierce græsplæne Masters. (Hvis du virkelig ønsker at komme til de praktiske grynet, der er omkring 16 frø pr. tomme.)

Gødning

Gødning varierer afhængigt af forholdet mellem ingredienser kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Generelt bør du bruge omkring 40 lbs. per hektar af kvælstofindholdet. Til at beregne, afhængigt af din gødning forholdet mellem N, "opdele 100 af de procentvise kvælstof i posen (første tal udtrykt et helt tal) at finde, hvor meget er nødvendig pr. 1.000 kvadratfod," som foreslået af University of Illinois forlængelse. Derefter, gange dette antal med 43 (da der er 43,560 kvadratfod i en acre). For eksempel, ville en gødning med 20 procent kvælstof anvendes med en hastighed på omkring 215 pounds per hektar.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com