Hvor meget jord til udplantning en seng?

December 4

Hvor meget jord til udplantning en seng?

Når du planlægger en seng, enten rejst eller ej, er den korrekte mængde jord nøglen til udvikling af de planter. Udover beløbet af jord er der også andre overvejelser.

Størrelse

Jord er solgt i cubic yard trin, så du bliver nødt til at finde ud af din seng cubic yards. For at gøre dette, multiplicere længden af bredden af din have til at få din firkantede optagelser. Multiplicer de firkantede optagelser af 0,333, som giver dig din kubikfod. Divider din kubikfod af 27 at få din cubic yards.

(Reference 1, "hvor meget ændringsforslag tilføjes")

Typer af jord

Jord sælges enten som bare muldlag eller som en blanding af muld og kompost. Du kan også tilføje dine egne organiske materialer til jorden for at støtte i dine planter udvikling. Før du tilføjer organisk materiale, Sørg for det er grundigt komposteres.

Andre overvejelser

Højbede kan give dine planter med dybt rodnet potentiale. Arbejde din jord grundigt af tilling det eller anden måde løsne det. Dette vil også hjælpe med at bryde op nogen ler eller sandet jord. Bland eksisterende jord med muldjord, hvis du ikke bruger færdigpakkede muldlag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com