Hvor meget kompost til at tilføje til nye Sod?

January 21

Hvor meget kompost til at tilføje til nye Sod?

Installation af sod er en hurtig og nem måde at få en ny græsplæne. Sod er normalt sælges i firkanter af veletablerede turfgrasses og eliminerer den tid og indsats, der kræves for såning. En græsplæne site at forberede nye sod indebærer forberede jorden. Dette kan kræve dræbe gamle græsser og ukrudt, justere jordens pH-værdi og tilføje kompost. Kompost tilføjer næringsstoffer og forbedrer jord beluftning. Det er vigtigt at tilføje den rigtige mængde.

Sod arter

Det første spørgsmål i bestemme hvor meget kompost tilføje er hvad arter af plænegræs er du fastsætter. Hvis det er en naturligt hjemmehørende arter, kan du ikke nødt til at tilføje noget kompost, medmindre din jord har nogle usædvanlige problemer med dårlig fertilitet eller tunge ler. Jo naturligt hjemmehørende arter udviklet sig til at leve i jord som det er, og er sandsynligvis godt tilpasset til det.

Kompost til sandet jord

Sandjord kræver æglæggende ca 1 til 2 inches af kompost over toppen af din græsplæne plads. Vende jorden med en skovl og bland kompost grundigt ind i det, at en 4 - til 6-tommer dybde.

Kompost for tung jord

For at forbedre tunge, komprimeret eller ler-lignende jord, spredt mellem 2 og 3 cubic yards af kompost over 1.000 kvadratfod af græsplæne plads. Bland det ned i jorden til en dybde af 4 til 6 inches.

Typer af kompost

Vær forsigtig, når at lave eller købe kompost. Nogle komposteret organisk materiale vil ikke gøre såvel som andre. Komposteret græs klipning dekomponerer hurtigt og vil ikke ændre jord beluftning. Andre, vil som sphagnum tørv, ikke tilføje mange næringsstoffer.

Metoden lasagne

En alternativ metode til kompostering er blevet foreslået af West Virginia University landbruget udvidelse. Det kaldes "lasagne-metoden", og har til formål at ændre jorden uden enten at grave det eller fjerne gamle sod eller ukrudt. Det drejer sig om æglæggende et lag af avisen på det gamle sod og ukrudt at kvæle dem, og derefter 2 inches af kompost ovenpå. Derefter tilføje lag i denne rækkefølge: barkflis, blade, laden kuld, kompost, blade, græsafklip, barkflis, blade, laden kuld, kompost, blade og et sidste lag af græsafklip, indtil du har en seng af omkring 2 fod på toppen af din jord. Du kan lægge nye sod på dette lige med det samme eller lad det nedbrydes for et stykke tid første.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com