Hvor meget kompression bør en Ryobi streng Trimmer har?

May 22

Ryobi streng trimmere er drevet af en forbrændingsmotor, single-stempelmotor. Denne type motor genererer kompression, som hjælper med at få alle andre systemer i motoren bevæger sig i en sekvens. Uden den rette mængde af kompression, ville motorens processer være begrænset eller ureguleret og ubrugeligt.

Hvad er kompression?

Når stemplet bevæger sig op og ned i cylinderen, driver det krumtapakslen i krumtaphuset. Som krumtapakslen spinder, genererer det en vakuum pres, som giver mulighed for alle andre motoren funktioner, såsom brændstofsystem til at flytte med motoren. Denne up-and-down pulserende hjælper fedte brændstoffet ind i karburatoren og dreje svinghjul, der ture tændingen modul og fyrer den elektriske ladning, der er nødvendige for forbrænding. Komprimering er mængden af pres, der er nødvendig for at opretholde disse funktioner.

Hvor meget kompression

Komprimeringen vil stige og falde lidt som motoren arbejder gennem forskellige hastigheder og i forskellige driftstemperatur. Af denne grund er en nøjagtig kompression læsning ikke et krav for de fleste motorer. Når man ser for komprimering og komprimering tab, er det nødvendigt at se, om motoren opretholder komprimering, hvis det er nødvendigt, og udledninger det da ikke. Derfor kan læsning målere variere en smule fra Ryobi model til Ryobi model. Men som en tommelfingerregel, en to-cyklus motor generelt kræver 90 psi når den er varm, og 100 psi når det er koldt.

Måling af kompression

En komprimering gauge, meget gerne et dæk gauge, måler trykket i motoren ved at læse om motoren holder luft. Denne sporvidde forbinder til cylinder hul, hvor tændrøret normalt er. Før du sætter det, skal du trække starter rebet tre til fire gange at rense starter og krumtaphuset af luft og brændstof. Krog trykmåleren i cylinder hul og trække på starter rebet, indtil maskemåleren når sin maksimale pres. Fortsætte overvågning kompression aflæsninger og kigge efter pludselig og hurtig dråber i kompression aflæsninger. Noget under 90 og over 100 psi kan være varsomme og kræver yderligere undersøgelser.

Kompression relaterede problemer

Kompression relaterede problemer åbenbart i en bred vifte af symptomer, hvilket er grunden til de kan være svært at diagnosticere ved første. Som kompression problemet bliver værre, vil motoren fortsat lider og i sidste ende dø helt. Generelt forekommer kompression problemer ved en udsivning fjedre langs krumtaphuset sæler, stempel sæler og omkring indsugningsmanifolden. Mens mange problemer kan løses, altid afveje omkostningerne ved reparation mod en udskiftningsmotor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com