Hvor meget koster det at få trægulv?

March 28

Trægulve er en omkostningseffektiv måde at straks forbedre udseendet og fornemmelsen af et værelse. De arbejder godt i stuer, familieværelser og endda køkkener. De kan straks tilføje værdi til ethvert hjem.

Fakta

Trægulve har eksisteret i århundreder og er kommet en lang vej fra de brede pine planker brugt af vores forfædre. Producenter tilbyder en bred vifte af størrelser, stilarter, træsorter og overflade finish til at matche ethvert hjem design. Den "elegant look af en hårdttræ gulv kan tilføje varme og karakter til alle rum," ifølge World ordet dækker Association.

Typer

Før at finde ud af omkostningerne ved at have et trægulv, skal en boligejer beslutte, hvilken slags træ han ønsker og om han ønsker ufærdige eller pre færdige produkter. Ufærdige woods kræver installation, så efterbehandling, herunder slibning og en topcoat som polyurethan. Pre færdigvarer simpelthen søm ned og er klar-bruger, når installationen er udført. Trægulve er tilgængelige i traditionelle arter som rød eg, fyr, bambus, mahogni og teak, samt eksotiske stilarter såsom australske cypres og brasiliansk kirsebær. Træ, er ifølge HomeDepot.com, "en af de nemmeste etager installere."

Overvejelser

Gulve er normalt sælges i kasser eller bundter og bærer en cost-per-square-foot figur. At omkostningerne afhænger af træ og om det er pre færdige eller ufærdige. Ufærdige træ vil være mindre i første omgang, men kan koste mere, når alle af installationsomkostninger betragtes. Også skal en boligejer faktor i omkring 10 procent ekstra i materialer til affald. Hvis du har et værelse, der er 1.000 kvadratfod, købe nok til 1.100 kvadratfod. Typisk, ufærdige rød eg gulve koster omkring $3.70 en firkantet fod, så en 1.100 m² stor værelse vil koste $4.700. Disse omkostninger omfatter ikke negle, slibning forsyninger og værktøj huslejer, og/eller afslutter forsyninger, der kunne tilføje en anden $5 per kvadratfod til prisen. Til sammenligning, ville en pre færdige gulv koste omkring $1 mere per kvadratfod før installation. Udgifterne til enhver installation eskalerer hvis boligejer skal niveau til sub gulv, eller installere en sub gulv, som er den base træ, der sidder under enhver gulvbelægning.

Fordele

Trægulve er en stærkt ønskede mulighed for nye boliger og gamle boliger både. De er nemme at vedligeholde. De er langtidsholdbare. Og trægulve tilføje øget værdi et hjem på videresalg tid, ifølge WoodFloorsOnline.com.

Tidsramme

Sammenlignet med andre gulv muligheder, trægulve sidste den længste. En National sammenslutning af Home Builders undersøgelse af produktets levetid bemærkes, at alle naturlige trægulve bør sidste 100 år eller mere. Marmor, skifer og granit har samme levetid, men de sidste ofte mindre tid på grund af en fejl i boligejeren at vedligeholde gulvet. Vinylgulve blev vurderet til sidste 50 år, mens tæppe vil være omkring mellem otte og ti år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com