Hvor meget koster det at køre en bærbar klimaanlægget?

April 11

Hvor meget koster det at køre en bærbar klimaanlægget?

En bærbar klimaanlægget kan være et værdifuldt aktiv for at have under et anfald af varmt sommervejr. Dog kræve klimaanlæg, elektrisk strøm til at drive. Hvis du ønsker at holde din elregning lav, men stadig bruge en bærbar klimaanlæg, er det nødvendigt at bestemme, hvor meget det vil koste for at bruge at aircondition-enhed.

Afkølede områder

Et klimaanlæg vil tage længere tid at køle et stort rum, end det vil afkøle en lille værelse. Jo længere klimaanlægget er aktivt operationelle, jo mere strøm den bruger; Derfor, hvis du bruger klimaanlægget for at køle en stor plads, det vil koste mere end hvis du bruger klimaanlægget til at afkøle en lille plads.

Klimaanlægget Power Rating

Hver klimaanlægget trækker en vis mængde elektrisk strøm i drift. Ifølge Watts lov er magt målt i watt lig med spænding ganges med elektrisk strøm som målt i ampere. En enhed, der trækker 12 ampere i drift vil bruge mindre strøm over den samme tid som en enhed, der trækker 15 ampere. Da mest el-regninger er baseret på mængden af elforbruget, er mængden af aktuelle, et klimaanlæg trækker en faktor i hvor meget det koster for at køre enheden. Hvis en air condition at trækker 12 ampere er sluttet til en standard stikkontakt i Nordamerika, formlen virker ud til 120 volt x 12 ampere = 1.440 watt.

Isolering

Dårligt isolerede værelser vil hurtigt tabe varme om vinteren samt give varmen kommer løbet af sommeren. Dette kan medføre en air conditioner køre konstant. Derimod vil en velisoleret rum holde kold luft i og varm luft ud i løbet af sommeren. Dette vil tillade klimaanlægget at køle rummet til den ønskede temperatur, hvorefter klimaanlægget kan være slukket. Ved hjælp af en air condition i et velisoleret rum vil tillade dig at holde køling omkostninger.

Omkostning pr. kWh

De fleste husstande er faktureret for hvor meget strøm, at husstanden bruger i en måned. Fakturering enheden, elektriske elselskabet bruger er kilowatt-time. En kilowatt-time er lig med 1000 watt, der anvendes inden for en times tid. Formel til at beregne, hvor meget det vil koste for at køre en air condition er som følger: samlede omkostninger = (antal timer, du vil køre klimaanlægget x klimaanlægget strøm) / omkostning pr. kilowatt-time. Derfor, hvis du vil køre en 1400 watt klimaanlægget for 2 timer og din pris pr. kilowatt-time er $0,10, de samlede omkostninger for at køre klimaanlægget på det pågældende tidspunkt er $0,28.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com