Hvor meget koster det at køre en gaspejs?

February 17

Hvor meget koster det at køre en gaspejs?

Omkostninger til at køre en gaspejs varierer afhængigt af størrelsen af enheden, gas utility selskab og region, hvor du bor, men du kan finde ud af udgifter til drift af din gaspejs med et par simple beregninger. Du skal kende nogle rating oplysninger om din pejs og de priser, som du betaler for gas i dit område.

Gas pejs Ratings

Din gaspejs er bedømt af mængden af britiske termiske enheder eller BTUs, at det indtager i timen. For at afgøre, hvor meget din gas pejs omkostninger til at køre, skal du finde BTU rating på din enhed. Kigge efter en metal plade på bunden eller siden af den enhed, der viser BTU rating i tusindvis.

Gasomkostninger

Din region betaler et bestemt beløb for gas, som kan variere fra tid til anden. Hvis du ser på din sidste gasregning, bør du se kostprisen pr. "therm," hvilket svarer til 100,000 BTUs. Hvis oplysningerne ikke er placeret på din faktura, kontakt din gas udbyder for at få oplysninger.

Computing varmeenheder pr. time

Divider BTUs af din gaspejs med 100.000 at få varmeenheder i timen, at maskinen bruger. For eksempel ville en gaspejs med 25.000 BTUs af output bruge.25 varmeenheder i timen.

Computing omkostningerne

Formere varmeenheder bruges i timen af omkostningerne pr. therm i dit område for at få omkostningen pr. time for at køre dit gaspejs. I vores eksempel, hvis en therm koster 60 cent,.25 gange 60 cent er lig med 15 cents. Det betyder, at timen pejs er på, det koster 15 cents i gas. I dette eksempel ville kører gaspejs i 10 timer koste $1,50.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com