Hvor meget koster det at leje en rorpind?

November 22

Haven havefræsere bryde op på jorden og jord i din værftet, hvilket gør det lettere at plante nye buske, træer og udendørs planter. Hjem forbedring butikker og udlejningsbutikker leje havefræsere og opkræve en pris baseret på mængden tid, de er lejet.

Omkostninger

Sunbelt huslejer, en landsdækkende udstyr selskab, opkræver et minimum af $21 til den mindste rorpinden og $33 for største rorpinden. Hvis du holder rorpinden i en hel dag, forvente at skulle betale op til $56 pr. dag. Virksomheden tilbyder omkostninger pauser for havefræsere lejet for en uge og fire-ugers perioder. Home Depot tilbyder lignende priser på leje af haveredskaber.

Skøn

Diskuter jobbet med udlejeren før tid og bestemme den samlede længde af job, i form af dage eller uger. Få en skøn på leje omkostninger, før du accepterer vilkårene.

Fordele

Ifølge CBS News, omkostningerne ved at købe en rorpind kan nå langt over $1.000 og leje maskinen hjælper dig med at spare penge. En rorpind også pauser op jorden meget hurtigere og lettere end en skovl kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com