Hvor meget koster det at sætte Radiant gulvvarme i en Foundation?

August 16

Gulvvarme er en form for direkte varme, som bruges til at skabe termisk energi i etager. Denne termisk energi er så rettet opad, varme genstande i huset på samme måde en brand opvarmer objekter. Disse systemer er nyttige, hvis du har allergi og ikke kan cirkulere luft i dit hus. De kan også kunne spare penge på lang sigt med reduceret varmeregningen. Udgifterne til montering afhænger af typen og størrelsen af systemet.

Vandbaseret System

Hvis du ønsker at sætte en gulvvarme system ind i din foundation, mens du er ved at bygge et hus eller tilføjelse, skal du bruge en vandbaseret system. Denne version cykler varmt vand gennem rør i fundamentet, så varmen kan frigøres op til værelserne. På grund af installationskrav og vandvarmeren, dette system er den dyreste version, men det er også en af de mest økonomiske over tid.

Per kvadratfod

Ifølge Cost Helper hjemmesiden er gennemsnit per kvadratfod for et hydronisk radiant gulv system mellem $6 og $14. Dette er en professionel installation, som typisk er den eneste tilgængelige indstilling. Fordi rørene skal være installeret som instituttet er oprettet, skal du hyre en entreprenør med strålevarme erfaring til at fuldføre projektet.

Samlede omkostninger

Omkostninger Helper rapporter, samlede omkostninger for hydronic projektet for en typisk 1.500 m² stor hjem kommer ud mellem $9.000 og $22.000. Den store vifte opstår på grund af projektets kompleksitet. Men den nederste ende er mere almindelige, hvis du planlægger at installere strålevarme med nybyggeri. Omkostningerne stiger, når du faktor i fuld foundation remodeling til et eksisterende hus.

Varians

Nogle varians er fælles i strålende system varmeudgifter. En primær årsag er forskellige systemers kompleksitet. Hvis du vil have en række forskellige temperaturzoner og et stort system, vil omkostninger være meget højere. Også, nogle skøn omfatter udgifter til vandvarmeren, mens andre efterlade varmelegeme som en særskilt udgift.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com