Hvor meget koster det at udskifte hus Windows?

August 7

Hvor meget koster det at udskifte hus Windows?

Udskiftning af vinduer i et hjem kan være meget dyre eller rimeligt prissat, afhængigt af en række faktorer. Den første ting, du skal overveje, er alder af hjemmet og hvad slags windows er i øjeblikket trænger til udskiftning. Hvis de er gamle, forældede vinduer, så er sandsynligheden for at din skulle opgradere dem temmelig høj. Hvis de er forholdsvis nye vinduer, der er blevet brudt eller ikke virker korrekt, vil derefter omkostningerne sandsynligvis ikke være alt for omfattende. På grund af for arbejdet i forbindelse med udskiftning af gamle vinduer, de har tendens til at være dyrt.

Nyere Vinduer

Udskiftning af vinduer i dit hjem kan være ganske billigt, forudsat du i øjeblikket har opgraderet windows og ikke den type, der er fyldt 20 år. Hvis du har forholdsvis ny windows, kan du finde erstatninger for så lidt som $250, i 2009 priser, installeret. Reparation personel fra steder som Sears og Home Depot kan komme til dit hus og gøre arbejdet for dig, hvis du ikke har tid eller viden til at erstatte dem selv.

Kvalitet og pris

Træ og vinyl vinduer har tendens til at koste lidt mere end almindeligt metal-rude vinduer. Træ og vinyl ofte kan køre op til $500 per vindue, sammenlignet med den $250 for en metal-ruden vindue. Men på bagsiden, labor er normalt omkring det samme for enhver form for vindue, forudsat ingen ekstra arbejde skal gøres for at få det til at passe ordentligt.

Gamle vinduer

Hvis du har ældre vinduer, kan prisen for udskiftning være meget højere, især hvis du har en anden komme ud og gøre arbejdet for dig. I nogle tilfælde er gamle vinduer ulige-formet, hvilket betyder, at de ikke opfylder de nuværende størrelse standarder for windows. Hvis dette er tilfældet, bliver ofte en arbejdsmand nødt til at komme til dit hus og re-størrelse i vinduet hullet til at matche en størrelse, der er tilgængelige på et hjem forbedring butik. Dette kan undertiden medføre, at gøre et vindue hul større eller mindre, afhængig af hvilken type vindue du forsøger at passer til den tilgængelige plads. Fordi denne form for arbejde er arbejdskrævende, vil du sandsynligvis betale stejle labor gebyrer ud over udgifterne til de faktiske udskiftning vinduer.

Brugerdefinerbare indstillinger

Udover standard enkelt og dobbelt-ruden Vinduer vælger nogle husejere at erstatte deres regelmæssige vinduer med tilpassede indstillinger. Disse kan omfatte en brugerdefineret størrelse, design (f.eks. en hvælvet window) eller color (såsom farvede glas). Omkostningerne ved disse typer af windows bestemmes udelukkende af der gør dem og hvor store vinduet vil være. De kan variere i pris fra $300 til $4.500 pr. vindue, afhængigt af forskellige faktorer.

Overvejelser

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type vinduer du ønsker at erstatte de nuværende vinduer med, besøge din lokale hjem forbedring butik. Det er bedst at måle de vinduer, du ønsker at erstatte, så du har en form for størrelse præsentere ekspedient i butikken. Han, derefter bør være i stand til at hjælpe dig med at vælge et vindue, der passer til dit budget og serverer dine behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com