Hvor meget koster det at udskifte rådnet sidespor?

April 10

Hvor meget koster det at udskifte rådnet sidespor?

Entreprenører typisk forlade gamle sidespor på ydersiden af et hjem, når du installerer en ny version. Denne proces ikke kun sparer boligejer, tid og penge, men tilføjer ekstra isoleringsværdi fra både de gamle og nye sidespor. Omkostningerne til at fjerne rådnet sidespor og derefter tilføje det nye produkt afhænger af materiale af nyt sidespor og placering.

Grundlæggende Vinyl

Ifølge Remodeling Magazine, fra oktober 2011, omkostningerne ved at fjerne rådne sidespor og erstatte det med 1250 kvadratfod af vinyl sidespor kører et gennemsnit på omkring $11,357, herunder alle trim. Dette er grundlæggende vinyl med ingen ekstra isolering. Vinyl kommer i mange forskellige farver, kan være struktureret for at ligne træ og brug kun en lejlighedsvis vask for vedligeholdelse. Denne tilføjelse forventes at blive værd $8,223, når huset er solgt, hvilket betyder, at du vil genvinde omkring 72 procent af dine omkostninger. Da omkostningerne er steget siden 2003, er afkast på installation faldet fra en høj af tæt på 100 procent.

Præmie Vinyl

Omkostningerne til at erstatte rådnet sidespor med en præmie, skum-backed vinyl gennemsnit $13,973 til det samme antal kvadratfod. Bortset fra fordelene i forhold til sænket prisen grundlæggende versioner tilføjer vinyl med skum-underlag isolerende egenskaber til ydersiden af et hus, så de ekstra omkostninger inddrives i energibesparelser. Videresalg afkastet af denne udgift er også 72.4 procent eller $10,119. Som med grundlæggende vinyl, er omkostningerne steget siden 2006, hvor afkast var højere på over 80 procent.

Fiber Cement

Fiber-cement sidespor er lavet af cement, sand og cellulose fæstnede under høj temperatur. Det kommer også i forskellige farver og teksturer, men ikke warp eller spænde, der kan være et problem med vinyl sidespor. Det kræver dog rutinemæssig vedligeholdelse såsom caulking at undgå fugt indtrængen. Omkostninger ved at erstatte rådnende boards med fiber-cement sidespor gennemsnit $13,382 til det samme areal. Dette omfatter alle trim, ved hjælp af enten fiber-cement bestyrelser eller cellulære PVC. Det forventede afkast på videresalg er $10,707 eller 80 procent. Installationsomkostninger er forblevet relativt konstant siden 2006, selvom afkast har dyppet fra omkring 85 procent.

Løn

Lønnen for installatører, naturligvis påvirker omkostninger ved at erstatte rådnet sidespor, og løn varierer fra sted til sted. I maj 2010 rapporter Bureau of Labor Statistics at installatører lavet en gennemsnitlig $16.15 i timen i hele landet. De laveste 10 procent tjent en gennemsnitlig $8,93 pr. time og de højeste 10 procent modtaget en gennemsnitlig $27.66 per time. Deres højeste middel var i Hawaii på $24.63 pr. time, New Jersey på $23.42 pr. time og Alaska på $23.33. Lavere-end-gennemsnittet løn var i Texas på $11.83 pr. time, New Mexico på en gennemsnitlig $12.49 pr. time og Louisiana ved en middelværdi $12,79 pr. time.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com