Hvor meget koster en hårtørrer til at fungere?

March 18

Omkostningerne ved driften af en tørretumbler, afhænger af faktorer som dens kapacitet, teknologi og den måde det bruges. Udgifter til energi i din del af landet er en anden variabel. Men i brede vendinger, du kan forvente at skulle betale mellem 44 cent og $1,32 per belastning pr. januar 2011.

Watt

Effekt af et apparat er mængden af strøm den bruger, og jo højere watt-effekten jo mere det koster for at køre. En typisk elektrisk tørretumbler bruger omkring 4,4 kW i en time. Energy Star-mærkede apparater kan have lavere watt og drift omkostninger.

Brug

Ifølge hjemmesiden Energy Star vasker gennemsnitlige amerikanske familie omkring 400 masser af vask hvert år. Hængende alle at vask uden for at tørre ville koste dig noget, men udtørre den alt i typiske tørretumbler i Hawaii, det dyreste sted at købe elektricitet, koste næsten $450 baseret på gennemsnitsprisen for elektricitet i oktober 2010.

Omkostningsreducerende Tips

At reducere omkostningerne, ikke overbelaste eller underload tørretumbleren. Både affald magt og øge omkostningerne. Brug auto-tørre indstilling, hvis der er én; Dette stopper tørretumbleren, når tøjet er tørt, således spare penge og beskytte tøjet fra skade. Tør flere belastninger i hurtig rækkefølge, så de tørretumbler forbliver varmt for den næste belastning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com