Hvor meget koster laden hjem til Build?

January 20

Stald boliger er en hot tendens i hjem bygning. Selvom der er mange måder at nærme sig et byggeprojekt, kan en præfabrikerede laden hjem kit spare tid og penge over traditionelle metoder til hjem bygning. Stald hjem kits og deres producenter er ikke skabt lige og kræver nogle sammenligning shopping og omhyggelig evaluering af hvad der er i sættet. Hvordan komplet kit er kan væsentligt ændre dine omkostninger.

Hvordan man figur omkostninger

Omkostningerne ved enhver form for hjemmet byggeri (fra et kit eller fra bunden) er regnede baseret på firkantede optagelser. Bestemme det beløb, du skal bruge og dele det med hvor mange kvadratfod du ønsker at opbygge. Dette giver dig et startnummer for cost per kvadratfod. Det er vigtigt at have en dollar beløb at vende tilbage til, når bygningen beslutninger. Vi vil bruge følgende eksempel: Hvis du har råd til at bygge en 2000 m² stor hjemsted for $200.000 de samlede omkostninger er $100 per kvadratfod.

Endelig laden hjem omkostninger

Spørg laden hjem producenter hvor meget det vil koste dig at bygge en af deres hjem og du får en bred vifte af svarene. De kan nævne omkostningerne ved deres kit, men ikke omkostningerne ved opførelsen og byggemodning. En tredjedel til en fjerdedel af de endelige omkostninger ved bygning bør udgifterne til sættet. Ved hjælp af vores $200.000 budget antallet skal sættet koste mellem $50,000 til $66.000 at købe.

Hvad betyder en Kit omfatter?

Ethvert laden hjem kit er forskellige og det er hvad der gør dem vanskelige at sammenligne. Skelne mellem blueprints og kits pakker er vigtig, da de hver især giver et andet niveau af produktet. De fleste kits omfatter flere sæt af tegninger af de udvendige shell design tegninger kun, tømmer pakke til ydre af bygningen kun eller pre-made modulære komponenter klar til montage og engineering basispakke viser vind og sne belastninger.

Hvad Kits omfatter ikke

Et barn hjem kit omfatter generelt ikke design af indvendige vægge, døren placering eller placering af el, VVS- eller opvarmning og air conditioning. Omkostningerne til at ansætte en arkitekt til at designe interiøret er normalt 10 til 15 procent af de samlede omkostninger ved projektet. Sættet omfatter ikke udgifter til en hovedentreprenør, en anden 10-15 procent af de samlede omkostninger for at bygge hjemmet. Også mangler er udgifterne til tilladelser og gebyrer, køb af jord og utilities, apparaterne, finish (gulvbelægning materialer, counter top materialer, belysning turneringsplaner, døre og Vinduer) og materialer som beton, negle, tagdækning og isolering. Denne pris af kit omfatter sandsynligvis ikke byggemodning.

Hvor kan man skære i omkostningerne

Lad os tilføje op hvad vi har indtil videre. Vi har besluttet vi har råd til en $200.000 budget for at bygge vores barn hjem. Vi har brugt næsten halvdelen af den (bruger den lave ende af tal gives) ved at købe sættet og ansætte en arkitekt til at designe interiøret og en hovedentreprenør til at håndtere opførelsen---$50, 000 + $20, 000 + $20, 000 = $90, 000. Der er måder at reducere disse omkostninger og give os mere at bruge på vores projekt. Da vores arkitekt tiltræder os halvvejs gennem projektet, forhandle gebyret. Det samme gælder for hovedentreprenør---samle en præfabrikerede projekt er en meget enklere opgave og kan ikke kræve deres fulde gebyr.

Stald Home Kit eller pakke?

Små mængder kan være skåret fra omkostningerne ved laden hjem kit ved at vælge en producent tæt ved og sænke transportomkostningerne. Køb en pakke i stedet for et kit kan betyde en større besparelser. Pakker omfatter normalt et komplet sæt af tegninger til interiør og eksteriør og en præ-cut interiør tømmer pakke for. Omkostningerne ved arkitekten kunne reduceres og omkostningerne ved entreprenør kan være lavere. Prisen på pakken vil være mere end sættet fordi det indeholder mere tømmer. Køberen vil stadig brug at føje omkostningen af finish, apparater og andre anlæg, driftsmateriel og byggematerialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com