Hvor meget lys Per kvadratfod?

December 19

Måle et område lys per kvadratfod har en række praktiske anvendelser, fra havearbejde til hjem belysning. Forskellige måleenheder tjene sådanne formål. Disse måleenheder beskrive alt fra lysstyrke af lys til dens udbredelse og den energi, der er nødvendige for at skabe lys af visse intensiteter eller lysstyrke. Gartnere, husejere, ingeniører og andre bestemme rumlige lys krav bruge formler og lys-pr-square-foot standarder lavet af forskere.

Måling

I USA måle foot-candles lys per kvadratfod. En foot-candle er lig med én lumen per kvadratfod. Lumen måling af gennemstrømningen af lys energi i luften. Lumen er igen baseret på en enhed kaldet candela, som måler lysintensitet.

En lumen er lig med mængden af lys givet ud gennem en fast vinkel på en steradian fra en punktkilde af én candela værd af intensitet udstrålende ensartet i alle retninger. Lumen kan bruges i stedet for foot-candles, når du måler lyset per kvadratfod, fordi den firkantede optagelser af en plads ophæver den kvadratiske fod opdeling af lumen i en matematisk formel. For eksempel, hvis en 100-square-foot værelse kræver 10 lumen per kvadratfod af plads, det er repræsenteret således: (10 lumen/kvadratfod) x 100 kvadrat fødder = 10 lumen x 100 = 1.000.

Objektet lysstyrke

Der beskriver bestemte objekter i enheder såsom lumen lysstyrke skaber en mindre abstrakt ramme for at forstå lys måling. For eksempel, producerer en standard 100-watt glødepære pære 1630 lumen--en relativt lille måleenhed.

Solen, derimod, producerer en lysstyrke på 160.000 lumen pr. kvadratcentimeter, eller ca 172,2 lumen per kvadratfod, spredt over hele jordens overflade. Under forudsætning af jordens overflade er ca 196,935,000 kvadrat miles, intensiteten af solen, er hvis kondenseret til en plads, en firkantet fod 945,418,071,000,000,000 lumen per kvadratfod.

Hjem og havearbejde applikationer

Ifølge A. Pia er forfatter til bogen "Hjem Management," 70 lumen pr. kvadratfod, eller 70 foot-candles, gennemsnittet for hjem belysning. Ved hjælp af denne formel hjælper med at bestemme, hvor mange lys bubs at placere i et space. For eksempel, hvis en 350-square-foot værelse kræver 70 foot-candles lysets per kvadratfod, kræver at rummet 350 x 70, eller 24,500 lumens af lys.

Forståelse af, hvor meget lys pr. kvadratfod arter af drivhus planter kræver for at blomstre er integreret i at opretholde optimale plantesundhed, som George F. Van Patten, forfatter til "havearbejde indendørs: indendørs gartner Bibelen" forklarer.

Indendørs overvejelser

Hvornår måle lys pr. kvadratfod krav i indemiljøet, faktorer ud over pære lysstyrke fortjener overvejelse. For eksempel, tilføje Vinduer lys til indendørs miljøer. Men de også diffuse lysstyrke pærer ved at øge det samlede beløb af lys i et rum. Som Robert B. Hickey forklarer i "Elektrisk ingeniør bærbare håndbog," lys pr. kvadratfod overvejelser konto for reflekterende overflader som glas og metal, og hvordan disse overflader interagerer med hinanden, kilde til lys og kilde til Lyss perception, dvs, enkelt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com