Hvor meget plads behøver du mellem tællere i kabyssen køkken?

October 5

Hvor meget plads behøver du mellem tællere i kabyssen køkken?

Pantry køkkener er almindeligt forekommende i små boliger boliger som lejligheder, hytter og sommerhuse. De stammer i kabysser af både hvor rum var begrænsede og typisk er det set-up anvendes i kommercielle køkkener som layout er praktiske og effektive til madlavning og bagning.

Counter afstand for layout og

Selv om pantry køkkener almindeligvis er mindre end køkkener i større boliger, hvis rummet er et minimum af 8 fod bred, placere de tre vigtigste arbejdsområder--komfur, vask og køleskab--4 til 9 fødder fra hinanden. Dette layout skaber et godt flow når at udføre flere opgaver og holder kokken fra følelse begrænset eller begrænset. Undgå at have en dør på ydersiden i kabyssen køkken at holde mund trafik på et minimum.

Apparatet placering

Placer vasken på samme side af kabyssen køkkenet som komfuret til at tillade hurtig frigivelse af varme gryder eller bortskaffelse af brændende fødevarer. Installere køleskabet på den modsatte side med en åben tæller ved siden af. Hvis layout omfatter opvaskemaskine, placere opvaskemaskine vejen køleskab og ovn, så alle appliance dørene kan åbnes.

Kabinet konfiguration

Layout af kabyssen køkken er så kompakt, så normalt er der plads til gulv til loft kabinetter. Gemme store gryder og pander i et skab nær de vigtigste fødevarer forberedelse og installere dyb frysere med flere-højde hylder nær køleskab til at lægge væk letfordærvelige og nonperishable mad lettere. En effektiv måde at separat gemme bestik, brød og mad opbevaring materialer såsom folie og plast wrap er i en dyb tre-skuffe kabinettet under køkkenbordet. Bruge overskabe til opbevaring af sjældent brugte gryder og overskydende varer købt i bulk. Sørg for, at alle døre og skuffer kan åbnes på samme tid uden at ramme hinanden.

Hints og Tips

Pantry køkkener er effektiv, men ikke befordrende for kommunikation. Hvis det er muligt, banke ud en del af væggen står spiseplads for at lade kokken interagere med andre mens du arbejder. Du kan slå nederst halvdelen af væggen i en snack bar med afføring for folk til at sidde på og besøge med kokken under tilberedning af måltider. Overvej at installere en dør den ene ende af en galley køkken, der er åbent i begge ender til at afskrække trafik gennem rummet. Gemme små apparater såsom brødristere og blendere i skabe og skuffer til begrænset counter plads i kabyssen køkken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com