Hvor meget plads der er behov barstole?

December 12

Hvor meget plads der er behov barstole?

For afslappet siddepladser hvor du ikke agter at dvæle, barstole passe kriterierne. Disse høje sæder er placeret ved siden af morgenmad barer i hjem eller restaurant barer for folk til at snuppe en hurtig bid at spise eller drikke. Barstole, især hvis de ikke har rygge, ikke kræve den samme mængde plads som stole. For at bringe barstole i dit hjem, kan bruge de samme beregninger og overvejelser foretaget af restaurant ejere til at tilføje taburetter til deres bar til at give den optimale mængde plads til hver afføring.

Bar plads

Giver hver person på en bar Taburet med tilstrækkelig plads i baren for at spise eller drikke er afgørende for at have korrekt fordelt barstole. Hvis du har for lidt plads, folk vil støde albuer, men alt for meget plads mellem afføring betyder, at du ikke drage fordel af mængden af værelser til rådighed til at sætte den maksimale antal afføring i baren. Ifølge "Designe kommercielle interiør" af Christine M. Pirotrowski, er 28 inches foran hver afføring nødvendig i baren.

Gulvplads

Gulvplads er mængden plads den faktiske barstol vil tage op. Mellemstor barstole vil kræve to kvadratfod gulvplads. Dette vil rumme plads foran baren hver afføring kræver, når i brug. For at planlægge resten af rummet omkring et hjem bar med afføring, Anbring ikke andre møbler tættere end to fødder nær bar at undgå konkurrerer med afføring for gulvplads.

Taburet højde

Højden af afføringen vil være direkte relateret til højden af baren. Der bør være 10-12 inches mellem sæde for afføringen og toppen af linjen. Dette giver mulighed for en voksen at komfortabelt sidde i afføringen og hvile sine arme på linjen. For barer i traditionelle 42 tommers højde, brug 30-tommer barstole. Hvis du parrer barstole med en hjem counter til en morgenmadsbar, skal du bruge 24 tommer høje taburetter til at passe under en standard køkkenbordet, der er 36 inches høj.

Taburet afstande

Mellemrummet mellem taburetter til opbevaring skal være tre inches mellem hver barstol. Dette sikrer, at afføringen ikke bliver gnide mod hinanden i opbevaring, som kan forårsage ridser på materialet. Afføringen kan være trukket længere fra hinanden ved brug til komfort for dem, der sidder i dem. For opbevaring og anvendelse, der skal være mindst 12 inches mellem kanten af baren og bagvæggen af bar for knæet plads og at holde linjen taburetter helt under bar når den ikke er i brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com