Hvor meget plads koster køleskab behov?

December 25

Hvor meget plads koster køleskab behov?

Før du køber et køleskab, skal du være sikker på at det passer i bredden, men også i dybden og højden. Nogle mindre køkkener har begrænset plads til rådighed for hvert enkelt apparat. Mens køleskabe varierer fra et mærke og model til en anden, kan du anslå hvor meget plads du har brug for en særlig stil i køleskab.

Side-by-Side

Side-by-side køleskab har plads på hver side til køleskab og fryser. Dørene åbner i modsatte retninger. Denne type tager overalt fra 32 til 36 inches i bredden med ekstra plads nødvendigt for hver dør til at åbne. Det skiller sig fra 66 til 70 inches høj, hvilket gør den til de højere stilarter. Det kræver fra 23 til 29 1/2 inches af dybde, ikke tælle døren og håndtag.

Bottom fryser

Køleskab med en fryser på bunden er ideel, hvis du ønsker at give børn med lettere adgang til frosne fødevarer. Det spænder fra 29 til 36 inches lang. Højderne varierer fra 66 til 84 inches for højere, indbygget modeller og kræver 23 til 30 inches af dybde, ikke tælle håndtag og dør.

Top fryser

Den mest almindelige køleskab med fryser på toppen og køleskab på bunden, varierer i bredde fra 28 til 36 inches. Disse er generelt ikke så høj som bottom-fryser stilarter eller side-af-sider, lige fra 61 til 69 inches. Dybde krav er fra 25 til 28 inches.

Kompakt

Hvis du er i en utrolig lille lejlighed, som et pensionat eller et kollegieværelse, kan kompakt køleskab være mere velegnet til dit space. De mindre modeller behøver kun 17 inches bredde, mens større kompakt stilarter kan tage op til 24 inches. En mindre stil står kun 19 inches høj, men større virksomheder kan gå op til 34 inches og dybde varierer fra 13 til 18 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com