Hvor meget plads vil en 5000 BTU klimaanlægget kølige?

March 19

Hvor meget plads vil en 5000 BTU klimaanlægget kølige?

Styrken af klimaanlæg er målt i energienheder kendt som BTUs. Jo højere et klimaanlæg BTU rating, jo større et værelse det kan køle. Klimaanlæg med 5.000 BTUs fungerer bedst i områder af 100-150 kvadratfod.

BTUs

BTU er en forkortelse for British thermal unit, en måling af varme omtrentlige til 1055 joule. Både air condition og ovne bruger BTUs for at måle deres magt — ovne af hvor meget de kan varme og air condition af hvor meget de kan køle i timen.

At få den rigtige størrelse

Ved hjælp af en air conditioner hvis kølekapacitet overskrider eller opfylder ikke rummets BTU anbefalinger er ineffektiv og generelt fører til dårlige resultater. Overvældede klimaanlæg vil kort cyklus, køling rummet for hurtigt for at fjerne overskydende fugtighed, mens svage klimaanlæg ikke vil være i stand til at nå mål temperaturen.

Variabler vedrørende BTU krav

Stærkt skraverede værelser kræver 10 procent mindre strøm til at afkøle, mens de i direkte sollys kræver 10 procent mere. Således, en 5.000 BTU aircondition kan bruges i et lidt større overdækket rum, men muligvis ikke ordentligt cool en solrig en af den anbefalede størrelse. Antallet af ombordværende og apparater i stuen kan også påvirke ydeevnen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com